IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лорд: Уча се да не наранявам чувствата на другите

16 септември 2014 13 09

Певицата позира за американското списание ELLE

Снимка: ELLE

Снимка: ELLE

Миналата година истинска сензация в света на поп музиката направи певицата Лорд. 17-годишната звезда се отличава със свой собствен стил и звучене, различно от повечето песни, които сме свикнали да чуваме напоследък. Неслучайно младата дама бе отличена с награда „Грами“ за своята песен „Royals“.

Талантливата новозеландка Лорд продължава да твори музика и да развива кариерата си. В октомврийския брой на списание ELLE певицата позира в меланхолично-есенна фотосесия и споделя интересни подробности около своя живот и слава.

За начина, по който е изградила собствената си личност: „Това е нещо, с което хората на моята възраст са израснали. Може да посетите Tumblr, да разгледате всеки млад човек в света и да видите, че хората се представят сами. Всеки на моята възраст го прави. Ние всички сме продукти на това как самите виждаме себе си“.

За положителната страна на това да е известна – може да изразява мнението си: „Хората са ми казвали, че съм им помогнала да се чувстват уверени, да могат да казват неща, които искат да кажат. Те могат да говорят за феминизма в училище, без другите да ги наричат лесбийки. Това е толкова невероятно, че мога да направя някой да се чувства по този начин“.

За това как успява едновременно да управлява своята кариера, славата си, медиите и това да бъде тийнейджър: „Това е много специфично. Определено се научих как да бъда гъвкава. Преди винаги си казвах: „Майната му“. Имам точно изградена идея за това какво ми харесва и какво ми допада. Ако мисля, че нещо е боклук, бих искала да изразя това. Но сега кръгът от хора, с които работя през цялото време е огромен и обхваща континенти, и трябва да бъда много съвестна. Така че аз се уча да не наранявам чувствата на хората. Очевидно е, че сега излизам с много хора, които не са тийнейджъри. Аз се движа в различни кръгове, но съм тийнейджър. Всички говорят за теб, но трябва да се научиш да не ти пука толкова“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте Лорд за октомврийския брой на ELLE, САЩ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари