IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клеър Дейнс: Да бъдеш майка е трудно, тъй като няма бутон „изключи“

15 септември 2014 07 50

Актрисата позира за новия брой на Harper’s Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

За това да бъде родител редом до съпруга си Хю Данси: „Да бъдеш майка е невероятно предизвикателство, но ние все още чувстваме натиск да говорим за това по много романтичен начин. И не е само това. Ние всички изпитваме негодувание на моменти и се безпокоим, че може да бъдем хванати в капана на ролята, на тази отговорност. И не съществува бутона „изключи“... За мен това винаги е било най-трудното. Ти винаги се чувстваш задължен на някого. И дълго време те са като мечета коали, ти просто чувстваш отговорност да бъдеш физически там при тях. Това е доста първично“.

За това, че родителите ѝ харесват сериала „Homeland“: „Сайръс е родена в края на втория сезон. Отидох в болницата в 10 часа, буквално, когато финалът се излъчваше. Мисля, че моите родители, които бяха в Ню Йорк с мен, бяха в конфликт със себе си, заради това за кое се вълнуваха повече. Кълна се в Бога. Това отива отвъд родителската гордост, те наистина са погълнати от шоуто“.

За нейното известно „плачещо лице“: „Изненадана съм, че това е толкова изненадващо. Аз имам моя мъж, който мисли, че аз съм достатъчно хубава в нашия живот заедно, така че не е нужно да прелъстявам публиката по този начин. Също така смятам, че това е просто моят стил, който харесвам в творческата работа, това, което винаги ме е привличало, дори когато съм била малко момиченце..“.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте чаровната Клеър Дейнс за Harper’s Bazaar.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари