IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато: Гордея се, че съм модел за подражание

18 септември 2014 11 10

Певицата позира с мрачна визия за списание Fault

Снимка: Fault

Снимка: Fault

За звученето на албума ѝ: „Всичко, което се случи в албума, се е случило органично. Нищо не е било планирано от гледна точка на: „Аз искам танцувална песен“ или нещо подобно – просто така се случиха нещата. Вълнуващо е да покажеш на хората една различна страна от себе си“.

За нейните благотворителни проекти: „Тези проекти наистина са родени от връзката ми с моите фенове, които са в състояние да гледат нагоре към мен, без значение през какво преминават. Аз наистина обичам да бъда там за тях по този начин. Горда съм със себе си, че съм модел на подражание, но аз не съм перфектна – използвам ругатни като моряк и понякога правя грешки. В същото време искам да бъда това, от което се нуждае по-малката ми сестра и по-младото поколение“.

За това, че е модел за подражание: „Ядосвах се, тъй като само защото исках да пея, автоматично се очакваше от мен да бъда модел за подражание. Но трябваше да порасна и да осъзная, че без значение какво правя, аз ще бъда нечий модел на подражание. Вярно е това, което казват – „с голямата власт идва и голямата отговорност“. На всеки кариерата е различна, но аз трябваше да порасна и да го разбера, вместо да негодувам срещу това, защото това ме караше да негодувам и срещу своята кариера“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте мрачната Деми Ловато за списание Fault.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари