IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кирстен Дънст: Когато си във връзка, надебеляваш

17 септември 2014 13 19

Актрисата позира за новия брой на списание The Edit

Снимка: The Edit

Снимка: The Edit

За това защо си е взела „отпуск“ от актьорството: „Защото започнах да се снимам много млада и чувствам, че мога да го направя. Ако моята кариера приключи утре, аз ще бъда горда от филмите, които съм направила. Боже, това звучи толкова драматично. Не мисля, че с годините на актрисите им става по-трудно. Всъщност смятам, че става по-лесно. Имам предвид, сега е златната ера на телевизията и аз съм на около пет години време от това да правя телевизионно шоу, със сигурност. Аз няма да запиша албум, но определено ще направя музикален филм“.

За остаряването: „Най-хубавите жени за мен са тези, които си позволяват да остареят“.

За килограмите и любовните отношения: „Сега имам малко повече коремче и макар че имам 20 чифта дънки, аз нося само три през последната една година, тъй като останалите са от времето, когато бях по-слаба. Предполагам, че ако не се чувствах удобно във връзката си, щях да бъда по-слаба. Когато сте с някого, вие ядете много повече и се отпускате малко – но аз самата не се критикувам повече, отколкото е здравословно“.

Посетете нашата галерия и разгледайте Кирстен Дънст в бохо стил за списание The Edit.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Това е едно от най-грозните същества, което някога съм виждал. Наистина прилича на вампир, особено в тия парцали.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonimnata ( преди 9 години )
Ех, ако на това му се казва "коремче", то хората с истински такива трябва изобщо да не се показват по улиците, хихи. ;-) Перфектна си е мацката! Пожелавам на всяка, една дама от нас такова "отпускане" като това на Кирстен Дънст!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар