IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм: Татуировките не ме правят мъжествен

29 септември 2014 12 02

Бившият футболист позира за списание Another Man

Снимка: Another Man

Снимка: Another Man

Някой някога беше казал, че тримата най-известни британци на всички времена са: Уилям Шекспир, Елизабет II и Дейвид Бекъм. Дори това твърдение да е малко крайно, едва ли някой може да оспори, че бившият футболист е един от най-популярните мъже в света изобщо.

Той е въплъщение на идеалния мъж – красив, известен, със страхотно семейство, успешна кариера и какво ли още не. Всъщност едва ли има нещо, което да не знаете за Дейвид Бекъм – неговото лице е харесвано от медиите и по тази причина те постоянно пишат за него.

В новия брой на списанието Another Man футболната звезда заема главно място. Дейвид позира в поредица от снимки, заснети от фотографа Колиер Шор. За визията на звездата се е погрижил творческият директор на изданието Алистър Маки.

Преди да разгледате ефектната черно-бяла фотосесия на Дейвид Бекъм обаче, вижте какво споделя той пред Another Man:

За мъжествеността: „Колиер извади нещо от мен, което наистина е добро. Може да имам татуировки и такива неща, но заснемането на мъжествена снимка с мен невинаги е лесно“.

За ролята си на модел: „Това е много изнервящо. Да не нося дрехи е един от начините да бъда наистина самостоятелна личност. Очевидно е, че трябва да позираш по определен начин в различни фотосесии, но аз се опитвам да бъда максимално естествен, доколкото е възможно. За начало, аз не съм модел, така че не се опитвам да се държа като такъв. Просто се опитвам да бъда себе си и се надявам, че това работи“.

За добрите и лошите моменти в кариерата си: „Когато получих капитанската лента на Англия, е без съмнение най-добрият момент в кариерата ми. Излизането на Уембли, носенето на тениската на Англия, ръководенето на екипа по време на финалите на Световната купа, е нещото, с което се гордея най-много в кариерата ми. Най-лошият момент беше, когато получих червен картон на Световното през 1998 година“.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте умопомрачителния Дейвид Бекъм в нюансите на черното и бялото за списание Another Man.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари