IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана Дел Рей: Когато нямам вдъхновение, значи не живея правилно

12 декември 2014 12 27

Певицата позира пред обектива на гаджето си за списание Galore

Снимка: Galore

Снимка: Galore

Лана Дел Рей е известна със страстния си глас и ретро визията си. Неслучайно последната ѝ фотосесия също е в стила на 70-те години на миналия век.

29-годишната певица позира за списание Galore, като фотограф е не кой да е, а нейният приятел Франческо Карозини.

Стилът на Лана е изцяло ретро, като впечатление правят драматичната очна линия и небрежните къдрици. Част от снимките са заснети на плаж в Малибу. Освен че звездата позира пред своя любим, интересен факт е, че интервюто за списанието е взето от нейната сестра Каролин. Ето и част от акцентите от него:

За новите ѝ проекти: „Написах две песни за филма на Тим Бъртън и Харви Уайнщайн „Big Eyes“ и в момента работя по нов запис. Също така винаги пиша малки неща за независими филми и т. н. Дан Хийт и Рик Ноуълс са двама от най-близките ми приятели и продуценти, така че ние винаги измисляме по нещо“.

За това какво обича: „Обичам плажа. Обичам, когато имам тези редки моменти – „изключвам“ и не се тревожа за каквото и да било – може би си пускам радиото и карам от Ел Ей до Санта Барбара. Може би взимам лодка по крайбрежието. Аз също обичам да пиша късно през нощта, в близост до булевард Уилшир“.

За това какво прави, когато няма вдъхновение: „Трудно е, когато не се чувствам вдъхновена и обикновено това е знак, че не живея по правилния начин“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте ретро фотосесията на Лана Дел Рей за списание Galore, заснета от гаджето ѝ Франческо Карозини.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари