IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: Тренировките след 30 са много трудни

7 януари 2015 14 57

Красавицата позира за списание Cosmopolitan Body

Снимка: Cosmopolitan Body

Снимка: Cosmopolitan Body

За това как се храни здравословно през зимата в Лондон: „Аз работя със сър Тревър Нън, който е артистичен директор на Royal Shakespeare Company и искам да дам най-доброто от себе си. Но когато свърша работа, може да бъде наистина трудно да се храня здравословно – студеното време ме кара да искам да ям филийки с топено сирене и супа. Превръщам това си желание в консумация на чай и къри. Ям различно, когато съм в Лондон от времето, когато съм в Лос Анджелис. В САЩ ми е напълно достатъчно да изям една салата с кейл и няколко ролца суши. Но по това време в Англия ям много къри. Липсва ми слънцето в Ел Ей, но Лондон ме вдъхновява по различен начин. Сякаш участвам във филм“.

За това какво означава за нея „здравословно“: „Здравословно за мен означава здравословно мислене, като всичко останало идва след това – здравословно физически, духовно... по всякакъв начин. Да бъдеш щастлив означава да имаш баланс, да бъдеш креативен и да намериш спокойствие и мир“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте снимки на прекрасната Никол Шерцингер със страхотното си тяло за Cosmopolitan Body.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари