IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман: Не съм по-талантлива от другите

12 февруари 2015 16 10

Чаровната актриса позира за френското списание Elle

Снимка: Elle

Снимка: Elle

За своя успех: „Той не е, защото аз имам повече талант от останалите. А работа и късмет. Амбицията не е нещо, от което трябва да се срамуваме“.

За родителите си: „Родителите ми прекалено ме обгрижваха. Имах нужда да бъда самостоятелна. Да се науча как да си плащам сметките. Да се науча да пускам пералнята. Да премина от детството към зрелостта“.

За Харвард: „Учех, за да изградя себе си. Аз трябваше да се изправя срещу хора в академичния свят, които идваха от много различен хоризонт. Когато някой учител, на когото се възхищаваш, похвали есето ти и го нарече интересно, самочувствието ти нараства и тогава осъзнаваш, че е време да се вземеш в ръце и да не очакваш другите да те подтикват да вървиш напред“.

За вкусовите ѝ спомени от Лонг Айлънд: „Помня плодовите сокове от кайсия. И соленото море“.

За Miss Dior: „Miss Dior е уверена. Тя не се интересува от погледите на другите или от техните проекции по отношение на нейния живот. Тя мисли, решава и действа“.

А сега посетете нашата галерия и разгледайте Натали Портман за френското списание Elle.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne ia poznavam , Ne bih kazala 4e sam ambiciozna .hm
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар