IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Уилямс: Предпочитам поемите пред Twitter

8 март 2015 12 01

Актрисата позира в новия брой на списание Elle, Великобритания

Снимка: Elle

Снимка: Elle

За това, че има приложение за поеми в телефона си, вместо да използва Twitter или Instagram: „Получавам по едно стихотворение всеки ден! Обичам поезията, защото тя е като удар, като атака, като доза. И за човек, който не разполага с много свободно време, тя работи много бързо. Така че аз чета стихотворения на телефона си сутрин, когато се събудя. Това отваря ума ти до края на деня и ставаш по-наблюдателен“.

За това как балансира работата с майчинството: „Имам чувството, че много ме бива да гледам дете, когато не работя. Не забравям нищо. Помислила съм за всичко. Уредила съм го. Истински лукс е, ако имам момент, в който да не се грижа за нещо. Имам чувството, че през голяма част от живота ми се опитвам да направя две неща наведнъж – и двете по най-добрия начин. Така че това ме кара да се чувствам много изтощена. Аз съм човекът, който може да заспи по всяко време. Ако ме поканиш на вечеря или на парти, ще има много снимки, на които съм задрямала. Дори имам прякор, защото хъркам“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте Мишел Уилямс за списание Elle, Великобритания.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари