IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона: Жените продължават да са дискриминирани

8 април 2015 12 33

Скандалната певица позира за новия брой на Cosmopolitan, САЩ

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

През далечната 1990 година Мадона позира на корицата на Cosmopolitan по повод 25-тата годишнина на изданието. Сега, четвърт век по-късно, певицата отново застава на корицата на американското списание – този път за неговата 50-та годишнина.

Изданието реши да почете скандалната звезда, като заедно с нея отпразнува своя юбилей. Ето защо майският брой на Cosmopolitan предлага не една, а цели четири корици с лика на неостаряващата Мадона. В интервю за списанието, поп кралицата разкрива мнението си за:

Дълголетието в кариерата ѝ: „Популярността идва и си отива. Трябва да знаеш кой си, за какво се бориш и защо си тук“.

Сексуалността и възрастовата дискриминация: „Не се заблуждавайте, нещата не са се променили много – със сигурност не и за жените. Ние все още живеем в едно много сексистко общество, което се стреми да ограничава хората. Откакто започнах кариерата си много хора са ме отбягвали, защото си мислят, че не можеш да бъдеш сексуален или да имаш сексуалност/чувствителност в работата си и да бъдеш интелигентен в същото време. За мен борбата никога няма да приключи“.

Хейтърите в интернет: „Можете да се скриете зад компютъра или зад телефона си и да кажете каквото пожелаете – вие сте неизвестни. Можете ли обаче да го кажете в лицето ми? Бихте ли го казали в лицето ми? Съмнявам се“.

Снимка: Cosmopolitan

Съвместната ѝ работа с Кание Уест по албума ѝ „Rebel Heart“: „Прилича малко на корида, но ние редуваме надмощието си. Той знае, че е в една стая с човек, който има силна гледна точка, както и аз. Взаимно се изслушваме и се опитваме да разберем мнението на другия. Не постигаме съгласие за всичко, но той има добри идеи“.

В галерията ни може да видите част от фотосесията за 50 години Cosmopolitan с участието на Мадона. Корицата на скандалната певица отпреди 25 години също е там!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари