IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коби Смолдърс: Голотата ми сега означава по-голяма увереност

20 април 2015 08 21

Актрисата позира почти гола едва три месеца, след като е родила

Снимка: Women’s Health

Снимка: Women’s Health

Звездата от сериала „Как се запознах с майка ви“ Коби Смолдърс наскоро стана майка и изглежда този факт я е направил още по-уверена в себе си и изненадващо, по-уверена в своята фигура.

Актрисата роди второто си дете в началото на годината, а вече гордо показва своето възстановено тяло. Коби не се посвени да се съблече почти гола и да позира за корицата на Women’s Health за месец май.

Ето и какво сподели актрисата пред изданието:

За факта, че това не е първата и гола корица: „Това беше първата ми гола фотосесия, на която не се опитвах да бъда „секси“, което е интересно. Защото това е женско списание. Чувствам, че да бъда гола сега означава да бъда по-уверена и по-щастлива с тялото си, а не да се опитвам да възбуждам някой друг. Ето защо тази корица си струва повече“.

За съвета, който би дала на по-младото си Аз: „Просто се отпусни. Когато човек е млад, той има толкова притеснения. Мисля че бързах прекалено много да порасна. Мисля същото и за филмовата индустрия – човек винаги се опитва да се надгражда и да достига до следващото ниво. Имам чувството, че трябваше да съм по-спокойна, да се върна в колежа за четири години и просто да се мотая. Или пък да обиколя света или нещо такова. Просто да не съм работила толкова усилено. Но все пак пък това ме е направило човека, който съм в момента, така че това е нож с две остриета“.

Снимка: Women’s Health

За супер силата, която би искала да има: „Ако можех да имам супер сила, бих искала това да бъде супер скоростта. Би било наистина хубаво да разполагах с нея сега и да съм в състояние да правя всичко наистина бързо“.

В галерията ни може да се насладите на Коби Смолдърс – майката, която не се притеснява да позира почти гола само три месеца след раждането на второто си дете.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари