IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бориса Тютюнджиева: Нямам комплекси, които да ме тровят

20 април 2015 11 01

Прочетете интервюто с „Най-сексапилната българка за 2015“

Снимка: Chikozia

Снимка: Chikozia

Имаш собствена модна марка Chikozia, разкажи ни повече за нея.

Chikozia е едно от най-прекрасните неща в живота ми. Марката ми е създадена с толкова много любов и всеотдайност, които вярвам, че достигат до многобройните ни клиенти. Брандът започна много по детски, но поради факта, че съм активен човек, не се задоволявах само със снимки и учене, и реших, че имам сили, амбиция и воля да развивам нещо лично мое. Аз и екипът ми избираме моделите дрехи и обувки, които се произвеждат в България, Италия и Гърция. В момента почти привършваме новите си колекции и кипи усилен труд.

Снимка: Личен архив

Кои са най-близките ти приятели? Има ли известни хора сред тях?

Най-близките ми приятели са моето семейство, а след тях хора, които не бих казала, че са в публичното пространство... освен човекът до мен. Той също, преди всичко, ми е един от най-близките приятели. Мога с ръка на сърцето да кажа, че съм богата на приятели – такива, които са били с мен и са ми подавали ръка в най-тежките моменти в живота ми.

Описваш себе си като смела и дива, видяхме че си такава в „Къртицата“, тази спонтанност и независимост пречи ли ти понякога?

Не бих казала, че ми пречи..., разбира се, понякога не е много „окей“ да казваш на хората, това което мислиш право в очите, но това се учи. Уча се на такт и търпение и лека-полека успявам. Човек се променя! Преди всичко следвам принципите си, които са наложени от родителите ми и гледам да не им изневерявам.

Каква се чувстваш в момента бизнесдама, модел, тв личност, актриса?

Чувствам се добре във всяко амплоа. В професионален план ми предстоят много фотосесии за моята марка, няколко чуждестранни проекта... и още нещо, но за него ще Ви кажа по-нататък.

Как се грижиш за формата си? Пазиш ли някакви диети/режими на хранене/спорт?

Аз съм от щастливките, които не обичат сладко и съм ограничила всякаква консумация на хляб, захар и въглехидрати. В менюто ми главно присъстват плодовете и ядките, салатки със сиренце или някоя пилешка пържола.

Тренирам минимум три пъти в седмицата, но когато имам някой важен проект, гледам да тренирам всеки ден. Редувам силови тренировки с кардио. А когато искам да свалям килограми, минавам на разделно хранене и след 18.00 часа не ям нищо.

Ще участваш ли в новия проект на Иван и Андрей „Фермата“?

Не ви ли писна да ме гледате да се мъча в „Къртицата“? Но така, като ме питате, бих могла да се замисля. Може и да ви изненадам... Ще ми отива ли да съм фермерка?

Какъв модел бельо предпочиташ да носиш?

Понякога обичам да ходя без бельо – по-леко ми е, а и няма от какво да се притеснявам – аз съм освободен човек. Но по принцип обичам всякакво бельо от прашки до боксерки, зависи от настроението ми. Понякога обичам и по-необичайното бельо, но няма да издавам толкова много.

Какво ти е мнението за социалните медии?

Ами готино ми е мнението. Гледам да се фокусирам винаги положително върху нещата.

Има ли нещо, което хората да схващат погрешно за теб? Различна ли си от публичния си образ?

Всеки има право да мисли и да интерпретира хората, както сметне за добре. Аз нямам пред кого да се оправдавам за каквото и да било. Тези, които ме познават и са фактор в живота ми, знаят коя съм и какво представлявам. Преди всичко живея за тези хора и за себе си. Не плащам данък обществено мнение. Както аз не си позволявам да съдя и да „соча“ с пръст, така и не позволявам да го правят с мен!

Снимка: Личен архив

Най-хубавият подарък, който си получавала и съответно правила?

Най-хубавият подарък не е материален. Това по-скоро е времето, прекарано с хората, които ме правят щастлива. Спомените са най-вълнуващият подарък, но и аз съм подарявала такива много. Всеки ден правя някоя дивотия. Готините партита с приятели, среднощните разговори на няколко коктейла, романтичните вечери – това са истински подаръци!

Най-хубавото нещо, което ти се е случвало наскоро?

Бих казала, че в професионален план ми се случват страхотни неща, които дори все още не мога да асимилирам достатъчно добре, а иначе в личен план всичко, което ми се случва е като за първи път. Хората, които обичам са живи и здрави, приятелите ми са около мен и кариерата ми се развива или както гласи най-новата ми татуировка: „La Vitta E Bella“!

Знаем, че искаш да запазиш личния си живот в тайна, но можеш ли да ни опишеш с няколко думи как изглежда идеалният ти ден с половинката ти?

Не искам да отговарям на този въпрос. Има неща, които желая да останат само между мен и човека до мен. Но като цяло денят ми не преминава кой знае колко по-различно от този на другите хора – събуждам се към 9:00, в 10:00 излизам и съм в офиса до към 18:00, след това отивам в залата за тренировки и до към 20.00 часа съм си вкъщи.

Още снимки на горещата Бориса можете да видите в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Рони ( преди 8 години )
Бориса има ужасно напомпани джуки, не й е добре така... Супер кифленско излъчване има!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ронко ( преди 8 години )
А бе Бориса е супер човек, не моем да кажем лоша дума за нея. Мен тя ме кефи. Млада, успяла умна. Адидас от всякъде.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Нели ( преди 9 години )
Бориса не вижда ли, че й е грозно с толкова много хеалурон в долната устна? Неестествено изглежда, все едно е някаква аномалия, или дефект, а не ефект, както може би тя си мисли!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Катя ( преди 9 години )
Бориса и нейната марка реплики, wtf?? Писна ни да ни пробутват имитацийки, било то обувки, дрехи, или псевдомоделки с напомпани устни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Алекс ( преди 9 години )
Ужасно, фалшиво, натъпкано със синтетични материали същество! Но пък има добър ПР, понеже въпреки, че е световно неизвестна, тя и марката и, постоянно чета за нея. Кому е нужно това насилие?!?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар