IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кери Мълиган: Колкото по-малко знаят хората за мен, толкова по-добре

23 април 2015 12 15

Актрисата позира за Vogue, а компания ѝ прави Матиас Шонартс

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Ако сте гледали филма „Великият Гетсби“ с неповторимия Леонардо ди Каприо, едва ли може да забравите нежния и красив образ на Кери Мълиган.

Британската актриса е далеч от клишето за холивудски секссимвол, но пък има женствено излъчване, което умее да пленява.

В новия брой на американския Vogue Кери позира в компанията на актьора Матиас Шонартс, с когото заедно участват във филма „Far from the Madding Crowd“. На корицата звездата е зашеметяваща в червена рокля на Michael Kors.

А ето и какво споделя 29-годишната Кери пред изданието:

За това, че се опитва да пази личния си живот: „Винаги съм чувствала, че колкото по-малко хора знаят за мен, толкова по-добре. Колкото по-еднакво изглеждаш във всяка роля, толкова повече хората те свързват с предишните ти изяви. Ето защо аз съм правила много наистина глупави неща с косата ми в миналото, опитвайки се да не изглеждам по еднакъв начин“.

За брака си с Маркъс Мъмфорд: „Подобно на всеки, се опитвам да разделя времето си равномерно. Маркъс е единственото мое нещо, което мога да пазя далеч от всички и наистина се опитвам да го правя“.

Снимка: Vogue

Сиена Милър за брака на Кери и Маркъс: „И двамата идват от много стабилни семейства и имат реална представа за живота, който искат да живеят. Имат пилета и едно куче. Това е идилично. Маркъс може да бъде главният изпълнител на Фестивала в Гластънбъри, а Кери може да бъде номинирана за много „Оскари“, но след това и двамата ще се приберат във фермата си. Ще си облекат вълнените пуловери, ще си сложат смешните шапки и ще отглеждат прасенцата. Постигнали са невероятен баланс. Нямам търпение да се появи само едно бебе“.

Влезте в галерията ни и разгледайте Кери Мълиган и Матиас Шонартс за американския Vogue.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари