IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър: Много хора се смееха зад гърба ми

7 май 2015 08 01

Моделът позира за новия брой на списание V

Снимка: V Magazine

Снимка: V Magazine

Света на модата: „Нямате представа колко много врати се затваряха за мен, имаше хора, които се смееха зад гърба ми. Беше трудно, опитвах всичко възможно, за да пробия в този бизнес като тийнейджърка. Толкова съм благодарна на Marc Jacobs, Riccardo Tisci, Karl Lagerfeld и Katie Grand, които ми дадоха възможност да се развивам. Родителите ми ме научиха, че работната етика е един от най-важните ключове в живота и аз го вярвам!“.

За работата си с фотографа Стивън Клайн за първи път: „Той е толкова талантлив, същевременно готин и дори доста весел. Ние се сработихме много добре. Има някаква телепатия помежду ни. Тази сесия беше особено забавна, защото той доведе трите си кучета – немски догове. Те са огромни и един от тях дори леко захапа главата ми – той е гигант! Главата ми е наред все пак. Всичко е под контрол! Ако има шанс да работя с животни, аз винаги съм „за“.

За кампанията ѝ с Calvin Klein: „Това ще бъде първият ми билборд на Сънсет, за който аз съм във възторг. Честно казано аз съм доста срамежлива, но да съм част от кампанията на Calvin за мен е сбъдната мечта“.

В нашата галерия може да намерите снимки от черно-бялата фотосесия на Кендъл Дженър за списание V.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари