IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт: В реалността няма „и заживели щастливо“

22 май 2015 14 40

Певицата позира за американското списание Elle

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Тейлър Суифт е една от най-влиятелните попзвезди в момента. Тя е харесвана не само в родната си Америка, но и в много страни по целия свят.

Само на 25 години, звездата е известна не само с творчеството си, но и с бурния си любовен живот.

В момента Тейлър се среща с диджея Калвин Харис, но преди него тя имаше редица неуспешни връзки с много известни мъже. Не един и два пъти певицата е споделяла за своя неуспех на любовния фронт, но може би сега най-накрая е намерила мъжа, от когото се нуждае. Всъщност това само времето ще покаже.

Именно за разделите и любовта музикалната звезда говори в новия брой на списание Elle, САЩ. Ето и какво споделя Тейлър Суифт:

За разделите: „Знаете как е, когато ви разбият сърцето. Човекът с разбито сърце е по-различен от всички други. Неговото време се движи в един напълно по-различен темп, отколкото на останалите хора. Това е тази психическа, физическа и емоционална болка. Просто нищо не може да ви отвлече вниманието от него“.

Снимка: Elle, САЩ

За идеята „и заживели щастливо завинаги“: „Не бях обвързана, когато написах първите си албуми, така че те бяха само проекция на това, което си мислех, че трябва да бъде любовта. Албумите ми бяха базирани на филми, книги, песни и литература, според които една връзка е най-магическото нещо, което може някога да се случи на човек. И след това, когато се влюбих или поне си мислех, че съм била влюбена и изпитах разочарование, както и видях, че нещата не се получават няколко пъти, осъзнах, че тази идея за вечно щастие в любовта никога не се случва в реалния живот“.

В нашата галерия може да намерите още снимки на Тейлър Суифт за Elle, заснети от фотографа Майкъл Томпсън.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари