IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надя: Предпочитам да действам, не да мечтая

31 август 2015 11 25

Певицата дава специално интервю за Tialoto.bg

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

През последните няколко години Надежда Петрова или просто Надя има силно присъствие на българската музикална сцена.

Тя е млада, талантлива, красива, а гласът ѝ е един от най-нежните и запомнящи се гласове, който едва ли ще се затрудните да разпознаете.

Вече градяща самостоятелна кариера, чаровната певица разкрива подробности за своя професионален и личен живот в специално интервю за Tialoto.bg:

Познаваме те още от предаването "Пей с мен", където си партнираше с Любо Киров.

Какви са спомените ти от това време? Беше прекрасно изживяване.. Това беше началото на кариерата ми, ако мога да я нарека така, тъй като по това време нямах представа какво ще се случи с моите музикални начинания.. Безкрайно съм благодарна на Любо, че ми подаде ръка в предаването, тъй като бях коренно различна от това, което съм сега - бях малка, разглезена, не толкова добра вокално.. Но въпреки това той повярва в мен, за което винаги ще го обичам и ценя много! До ден днешен поддържаме приятелството си, той е страхотен човек

Снимка: Личен архив

Вече не си част от Deep Zone Project. Сега накъде? Каква част от професионалните ти планове можеш да ни издадеш?

Така е. Заедно с колегата ми Алекс Кипров напуснахме групата по собствено желание. В последно време настъпиха доста неприятни обрати по отношение на музикалните предпочитания, както и чисто човешките, личностни усещания.. Много хора не са запознати, но именно Алекс е човекът, който отговаряше за професионалното звучене и самата изработка на парчетата. Към днешна дата вече мога да го нарека мой музикален продуцент - той е човекът, с когото ще създавам новите си проекти. Това, което мога да издам е, че живот и здраве тази есен стартираме със соловото ми парче! Текстът и мелодията на парчето са мое дело, само това ще издам засега! :)

Кой музикален проект от творчеството си до този момент харесваш най-много?

Трудно ми е да избера, всички са ми любими.. I love my dj, Създадени един за друг, Бг римейковете също! Но мисля, че последното ни парче Zig Zag ми е най-любимо. Текстът е на 99% мой, както и мелодията, която пея, така че го усещам някак като своя рожба... :))))

В личния си живот си щастливо обвързана с Иван Тишев, познат от сериала "Реворюция Z". Защо той е точният мъж за теб, с какво успя да спечели сърцето ти?

С него нещата станаха сякаш на шега - в началото и двамата не знаехме, че отношенията ни ще се развият по този начин. Той е много толерантен, спокоен, страхотен джентълмен и това са само част от качествата, които притежава. Щастлива съм, че животът ми го поднесе, ако мога така да се изразя.. В днешно време е адски трудно да намериш човек, на когото да можеш да разчиташ и да се довериш.. Той е много неподправен и истински – нещо, което аз търсех, а така и не можех да открия в партньора до себе си...

Снимка: Личен архив

Имаш страхотни татуировки! Какво символизират?

Много благодаря! Обожавам татуировкииии !!! Йероглифите имат много красив смисъл, това и беше причината да си ги татуирам.. Независимо, че знаех колко много хора имат подобни надписи на китайски това не ме спря - значението им е "Всичко притежава красота, но не всеки я забелязва" . Иначе тази на крака също има забавна история - с моя татуист решихме буквално за 20 минути каква ще бъде татуировката и легнах да ме рисува, аз просто знаех, че искам татусът да е точно на това място.. Той е много талантлив и му имам 100% доверие!

Кога направи първата и мислиш ли за още?

Тъй като имах много бурен пубертет си бях наумила от малка, че искам татуировка, бях заявила на родителите си, че навърша ли пълнолетие, ще отида да се татуирам веднага! Така и направих... Помня, че майка ми беше много разочарована от постъпката ми и йероглифите й изглеждаха много черни и грозни, хаха! Вече нещата не стоят така, естествено, дори започнаха да й харесват.. И да, със сигурност мисля да си направя нова татуировка скоро, но към момента нямам време, а и татуистът ми е във Варна - казва се Тодор Тодоров и е много популярен в моя град!

С кои от популярните личности в България си приятелка?

В годините запазих приятелствата си с доста колеги, но най-близки чувствам хора като Деси Слава, Любо Киров.

Снимка: Личен архив

Каква е най-смелата ти мечта по отношение на кариерата?

Не мога да кажа, че съм от хората, които обичат да мечтаят.. По-скоро обичам да действам.. Упоритостта и трудът ми ще покажат докъде ще стигна! :)

Любими изпълнители?

Не мога да се сетя за някой конкретен, тъй като симпатизирам на адски много, но сред любимите ми са Chris Brown, Boyz II Men, Ciara.

Каква музика слушаш в колата?

Слушам предимно черна музика, обичам хип-хоп адски много! Иначе никога не съм се ограничавала в един музикален стил.. Обичам всякаква музика! :)))

Ако сега хванеш златната рибка какво би си пожелала?

Може би бих си пожелала по-спокоен живот, хаха .. Нека да я хвана, а пък тогава ще видим!

Спортуваш усилено. Как преминава една твоя тренировка?

Ако трябва да бъда честна никога не съм си мислила, че ще имам волята и най-вече желанието да тренирам постоянно.. Ходя в залата всеки божи ден - 5 дни в седмицата тренираме с тежести, а в останалите 2 правя само кардио - тези 2 дни ги водим уж почивни, макар че реално погледнато пак не почивам, хаха! За мое огромно щастие намерих своята "половинка" във фитнеса в лицето на треньорката ми - Мариана Цекова..Тя ме мотивира адски много и е уникална в това, което прави. Смея да кажа, че съм тренирала и с други инструктори, но някак винаги е липсвало личното отношение, докато тя влага цялата си емоция в работата си, страхотна е!

Снимка: Личен архив

Имаш ли специален хранителен план?

Да, на нисковъглехидратен режим съм, който Мариана изготви специално за моите нужди. Храня се по 5 пъти на ден, а в почивните по 6! От около 4 месеца не ям месо и се налага да си набавям много белтъци, тъй като искам да изградя хубава мускулна маса, а не да изглеждам като анорексичка – нещо, което в родния шоубизнес е много на почит, така и не разбрах защо... Също така пия по 3 - 4 литра вода на ден :)

Какви грижи още полагаш за външния си вид?

Не бих казала, че правя нещо по-специално от всяка една нормална жена. В момента най-важни за мен са тренировките и здравословната храна!

С какво се гордееш най-много в живота си до този момент?

Гордея се с това, че с безмерната ми любов към пеенето и музиката стигнах нивото, на което съм в момента и то без да се налага да правя компромиси с творчеството си.

Най-силните ти качества?

Много съм общителна, енергична и имам железни принципи. Човек трябва да знае цената си!

Снимка: Личен архив

Лятото е почти към края си. Как ще го запомниш?

Ще ми повярвате ли, ако ви кажа, че изобщо не съм влизала в морето.. ?!? През май месец имах късмета да посетя Сицилия заедно с приятеля ми. Единствено там имах късмета да се поизпека малко. Иначе ще го запомня с много работа и жеги! :))

Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Желая им много усмивки, позитивна енергия и вътрешна хармония!

И последно - с коя песен би ни поздравила?

С новата ми песен! Очаквайте през есента! Целувки!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

lol ( преди 8 години )
Коя е тази, кълна се, че никога не съм я чувал и виждал...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lol ( преди 8 години )
Коя е тази, кълна се, че никога не съм я чувал и виждал...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lol ( преди 8 години )
Коя е тази, кълна се, че никога не съм я чувал и виждал...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Савина ( преди 8 години )
Браво на Надя! Страхотно интервю! Една от малкото певици с голям глас в България. Нямам търпение да чуя соловото и парче!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
спиридончето ( преди 8 години )