IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Крейг - таен агент и секссимвол

29 август 2015 08 00

Британският актьор дава интервю за списание DuJour

Снимка; dujour.com

Снимка; dujour.com

За общественото внимание към персоната си: "Все по-трудно ми е да ида на бар, на кръчма или на ресторант, защото все някой ще се опита да ме снима с мобилния си телефон. Освен това ми се налага да давам автографи цяла вечер. Но за хората това не е проблем. Може би аз съм лудият."

За интернет и Twitter: "Според мен някои хора злоупотребяват доста със социалните медии."

За контузията си по време на снимките на собствените си каскади в Мексико Сити: "Каскадите винаги ме изнервят малко, но винаги предпочитам да ги правя сам, без дубльор. Лошото е, че последният път си контузих доста коляното.'

За съпругата си Рейчъл Уайз, която също е известна актриса: "Жена ми е много умела в това да се справя с напрежението около славата. Тя винаги се държи супер мило с хората и си има свой начин да отблъсне натрапниците по един много възпитан начин."

За бъдещите си творчески планове: ''Нямам планове. Бих искал да играя в театъра, на сцената в Ню Йорк. Вече играх на Бродуей и бях много щастлив."

Вижте снимките на най-известният Даниел в Холивуд в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари