IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок: Искам да ме погребат в униформата ми на мажоретка

9 октомври 2015 09 01

Актрисата говори за личния си живот с Glamour

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Може да са минали 33 години, откакто Сандра Бълок е свалила униформата си на мажоретка от гимназията си във Вашингтон, но тя все още ѝ приляга като ръкавица.

51-годишната холивудска звезда твърди, че си пази въпросната униформа и от време на време си я облича.

Носителката на награда „Оскар“ дава ново интервю за списание Glamour, чиято корица краси, а в интервюто говори за личния си живот. Тя позира в тоалети на Valentino, The Row, Celine, Narcisco Rodriguez и Dior, но явно най-любимият ѝ тоалет за всички времена е мажоретският.

Тя казва: „Обожавам тази униформа и си я пазя. Искам да бъда погребана в нея.“

Сандра наскоро осинови второ дете – момиченце, а споделя, че се е почувствала възрастен човек едва преди пет години, когато осинови сина си Луис.

Тя казва: „Допреди пет години буквално не знаех коя съм и къде се намирам. Тогава обаче парчетата от пъзела започнаха да си идват на мястото. Започнах да разбирам какво ми харесва и какво не.“

За личния си живот Бълок добавя: „Винаги съм била безумно дискретна. Когато името ми започна да влиза в таблоидите, наистина бях много разстроена. Година и половина-две не можех да се примиря, че за мен се пишат лъжи. Прекарах години да се боря с това, но разбрах, че не мога да спечеля.“

Е, явно тя се е отказала от битката с жълтите медии, но може би това е, защото фокусът ѝ напоследък е насочен в друга посока. Чаровната брюнетка намери любовта в началото на годината в лицето на фотографа и ексмодел Брайън Рандал.

Двамата наскоро заживяха заедно в нейното имение в Лос Анджелис, а Сандра наистина напоследък изглежда много щастлива и доволна от живота си жена.

За да видите снимките на Сандра, посетете галерията ни!

Сандра като мажоретка през 1982 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари