IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голи сцени притесниха Еди Редмейн

26 ноември 2015 10 20

Актьорът за ролята си на транссексуален в „Момичето от Дания“

Снимка: Details

Снимка: Details

„Докато се разхождах около снимачната площадка, пълна с мъже, забелязах разликата в тяхното отношение към мен, погледите им... беше поразително. Много от жените, с които работех, ми казаха: „Добре дошъл в нашия свят“.

Еди Редмейн издава още, че му е било много неудобно, когато е трябвало да заснеме изцяло гола сцена за „Момичето от Дания“. Тогава на актьора му се е наложило да скрие своя пенис между краката си, за да симулира влагалище:

„Всеки път, когато се събличаш пред екипа, е неудобно. Няма начин, по който на актьорите да им става по-комфортно в такива ситуации. Ти просто трябва да останеш гол пред 30 човека“.

Снимка: Details

И макар че преобразяването на Еди Редмейн в образа на Стивън Хокинг в „Теорията на всичко“ бе блестящо, звездата споделя по повод своя талант:

„Не е така, сякаш имам достатъчно талант и няма нужда да работя усилено за ролите си. С Теорията бях много уплашен, което ме накара да потърся нужната помощ – вокални треньори, специалисти. Имах четири месеца да се подготвя. За „Момичето от Дания“ имах три години“.

За да видите новата фотосесия на Еди Редмейн за декемврийския брой на списание Details, посетете нашата галерия.

Еди Редмейн в кадър от филма „Момичето от Дания“; Снимка: outnow.ch

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари