IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шейлийн Удли: Имам супер шантаво семейство

22 септември 2016 08 00

Звездата от „Сноудън“ пред списание The Edit

Снимка: The Edit

Снимка: The Edit

Шейлийн Удли набра популярност с филмите от поредицата „Дивергенти“, а в момента е на голям екран с новата лента на Оливър Стоун „Сноудън“. Филмът е с участието на Джоузеф Гордън-Левит и разказва историята за най-голямото изтичане на данни в историята на САЩ.

„Сноудън“ проследява историята на бившия консултант в Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън, който разкри мащабите на шпионските програми на разузнаването в САЩ.

Колкото до прекрасната Шейлийн, тя е в ролята на приятелката на Сноудън – Линдзи, която в реалния живот е принудена да се премести да живее заедно с Едуард в Русия.

Този месец тя позира за корицата на новия брой на списание The Edit, като е заснета от модния фотограф Виктор Демаршелие.

Стайлингът на мис Удли е изцяло в дрехи от деним на марки като Victoria Beckham, Stella McCartney, Miu Miu, Alexander Wang, Jil Sander и др.

Пред списанието 24-годишната Шейлийн споделя, че много е искала да поеме ролята в този биографичен, политически филм, защото е вярвала, че той ще промени нейния живот, а и този на нейните връстници.

Освен това актрисата разкрива пред изданието подробности за своето детство. „Семейството ми е супер шантаво по много начини, но то е всичко за мен. Баща ми е психолог, а майка ми – съдия. Те направиха живота ни с брат ми доста труден, защото спореха с часове в предния ни двор.“

Тя си спомня и отношението на родителите ѝ към децата, които са я тормозели в училище: „Имаше моменти в училище, когато някой ми казваше нещо наистина гадно и това нараняваше чувствата ми, но родителите ми не бяха на моя страна. Те ми казваха: „Съжаляваме, че се чувстваш по този начин, но постави се на мястото на това дете. Може би то просто иска да изрази себе си, защото не получава любов у дома.“.

Вижте снимките на актрисата за списанието в галерията ни!

Кадър от филма „Сноудън“; Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари