IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми: Мисля постоянно за бебета!

6 май 2017 06 00

Супермоделът търси мъж за семейство

Снимка: сп. ES

Снимка: сп. ES

Наоми Кембъл е обсебена от идеята да стане майка. Това сподели самата тя в новия брой на сп. ES, чиято корица краси. 46-годишната шоколадова перла разкри, че в ума ѝ постоянно се въртят мисли за бебета и е готова дори да осинови.

„Мисля за деца през цялото време. Сега с напредването на науката, мисля, че мога да създам семейство, когато пожелая“, коментира супермоделът.

Кембъл, която в момента е необвързана, сподели, че не би искала да гледа деца като самотен родител, защото според нея те имат нужда от двама родители.

Запитана дали иска собствени деца или не, красавицата коментира:

„Може би...Но не бих искала да съм самотен родител. Искам децата ми да имат бащина фигура. Важно е, поне така мисля сега, седейки тук и говорейки си с вас“.

По време на интервюто Наоми засегна и не особено приятна тема, а именно за лечението ѝ в клиника.

„Хората се опитаха да ме накарат да се срамувам, че съм поискала помощ. Човек никога не трябва да се срамува, защото подобряването е хубаво нещо. Но в началото, когато го коментирах с други, те не бяха отворени към това. А подобни състояния трябва да се коментират на глас. Менталните болести, депресията – има толкова различни неща. Елате на себе си и си помагайте, това е най-важното“, разкри Наоми.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари