IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли отказа тревата, възпя любовта си с Лиъм

4 май 2017 10 10

Новата муза на певицата е възкръсналата ѝ връзка с австралиеца

Снимка: сп. Billboard

Снимка: сп. Billboard

Последните няколко години Майли Сайръс пропагандираше упорито употребата на марихуана с десетки селфита, видеа, концертни изяви и дрехи, чиито мотиви изобразяваха тревистото растение.

Откакто се събра отново с бившия си любим Лиъм Хемсуърт през 2016 обаче, младата звезда постепенно промени имиджа си и житейската си парти философия. През последните месеци тя дори изчезна от медийното пространство и едва сега се завръща на корицата на сп. Billboard с нов имидж и чисто от наркотици тяло.

„Това е направо лудост, но не съм пушила трева от 3 седмици. Това е най-дългият период от време, в който съм изкарала без марихуана“, споделя пред медията Сайръс.

„Обичам да се обграждам с хора, които ме карат да се чувствам по-добре, по-отворена. И забелязах, че това не са хората, които се напушват с трева. Сега съм напълно чиста!“, признава блондинката.

В списанието Майли за пръв път коментира и подновената си връзка с Лиъм, с когото се раздели през 2013, след провокативното си изпълнение на сцената на Музикалните видеонагради същата година. Тогава австралиецът прецени, че не иска да бъде с жената, в която Сайръс се е превърнала и я заряза.

През април миналата година двамата бяха забелязани да вечерят, което се оказа и началото на подновените им отношения и годеж.

„Ние просто се влюбихме отново един в друг“, коментира Сайръс.

Майли толкова е хлътнала по хубавеца, че дори е написала песен, посветена на възкръсналата им любов, която ще излезе през този месец.

„Не бих ви повярвала, ако преди три години ми кажехте, че ще напиша тази песен. Така или иначе всички ще говорят, ако отида някъде на ресторант с Лиъм, така че защо да не дам повече гласност и сила на връзката си като изпея „Така се чувствам“ („This is how I feel“).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари