IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парти съвети от Кейт Хъдсън и кога се чувства най-секси?

2 септември 2017 06 00

Актрисата в "искрено и лично" пред Cosmo

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кейт Хъдсън е купонджийка и шегаджийка не само на екрана, а и в живота. В новия брой на сп. Cosmopolitan чаровната актриса и майка н а 2 споделя, че е била страхотно парти момиче, като често тези забавления се случвали в дома й и имали последици.

"Моето правило номер едно за партита е, че всички трябва да се забавляват. Имала съм счупени прозорци и разглобени столове у дома. Не е имало парти, което съм организирала, за което на следващия ден да не са ми звъннали приятели с думите: "О, имах нужда от това. Беше много яко!", споделя блондинката.

Кейт добавя, че за качествено парти е много важно да има пълен бар с напитки. Също така е хубаво да се пристига на купон на гладно и по възможност под ръка с Матю Макконъхи.

Ето и още някои признания на Хъдсън:

Единственото нещо, от което се нуждая на парти е: Текила.

Най-хубавото парти, на което съм била: "Има няколко афтърпартита след наградите Златен Глобус, на които съм била в къщата на човек, когото няма да назова.

Чувствам се най-секси когато: Съм гола и ще правя секс?

Най-лошото нещо, което може да се случи на парти: Правило номер 2. Не акайте в банята за гости. Просто не го правете!

Сутрешната ми програма включва: Кафе, деца, закуска, опитвам да медитирам, поливам своя бонзай, оставям децата на училище и денят ми започва.

Съветът, който бих дала на 15-годишното ми АЗ: Това винаги е бил труден въпрос за мен, защото след 15 станах по-палава. Може би бих да му отпусна края малко? Но май компенсирах това на 19.

Какво за мен означава да съм здрава: Да бъда свързана с тялото си. Да бъдем в синхрон, да слушам нуждите му. Упражнения, медитация, сън и т.н.

Най-щастливият ми момент миналата година: Работата ми със Сия (певицата) по един специален проект и фактът, че вече знам, че ще имам приятел до живот в нейно лице. Тя е красив човек.

Когато съм на ръба на нервна криза първият човек, на когото звъня, е: Брат ми Оливър, който винаги може да ме разсмее. Най-добрият съвет, който ми е дал е: "На никой не му пука! Има около 7 милиарда души в света и на никой не му дреме!".

От всички колеги, с които съм работила...

Бих доверила огромна тайна на: Кърт Ръсел (Татко)

Бих прекарала уикенд във Вегас с: Матю Макконъхи

Бих избрала за съквартирантка: Лив Тайлър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари