IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Адамс – червенокосата фурия на Холивуд

5 декември 2013 11 50

Очарователната актриса краси празничния брой на списание Vanity Fair

Снимка: сп. Vanity Fair

Снимка: сп. Vanity Fair

Несъмнено Ейми Адамс в момента е най-горещата и ухажвана червенокоса актриса в Холивуд. Говори се, че тя ще е една от талантливите дами, които ще получат номинация от Киноакадемията за награда „Оскар“ 2014-та (за най-добра актриса и/или за най-добра актриса в поддържаща роля).

Причината за това е, че през идните два месеца по кината ще се появят нейните два нови филма, за които се говори, че ще станат хитове. Първият е драмата „Американска схема“ (American Hustle), където тя си партнира с плеяда от звезди като Крисчън Бейл, Брадли Купър, Дженифър Лорънс и Робърт де Ниро.

В другата лента с нейно участие – комедията на Спайк Джоунс „Her“ пък играят холивудски любимци като Хоакин Финикс, Скарлет Йохансон и Оливия Уайлд.

Предстоящите ѝ филми, прекрасният ѝ външен вид и нейният безспорен талант са причина списание Vanity Fair да я сложи на корицата на новия си брой (януари/2014).

На основния кадър красивата Ейми позира в яркочервена рокля с дълбоко деколте, с която прилича на страстна, секси изкусителка, подобно на героинята си в „Американска схема“.

Сесията за изданието е дело на модния фотограф Норман Джийн Рой. Авторът на статията за 39-годишната Адамс я описва като многопластова актриса, която може да изиграе всяка една роля (от монахиня в „Съмнения“ до принцеса в „Омагьосана“) като ѝ даде истинска дълбочина. Ейми споделя в изданието, че таи огромна любов към жанра мюзикъл и може би затова в сесията прилича на бляскава звезда от Бродуей.

За личния си живот актрисата разкрива пред списанието, че 11-годишната ѝ връзка с годеника ѝ Дарън Де Гало (който е баща на дъщеря ѝ), скоро няма да доведе до брак: „Не съм бременна и няма да се омъжвам скоро. Аз си знам, че Дарън е прекрасен, любящ и красив и че ми предлага нещо, което никога не мога да намеря другаде“, обяснява Ейми пред Vanity Fair.

Вижте сесията на Ейми Адамс в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари