IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От приятели в гаджета

15 април 2014 15 10

Холивудските двойки, които първо станаха приятели, а години по-късно откриха любовта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Има няколко холивудски двойки, които ни доказват, че любовта невинаги се усеща от пръв поглед и понякога е напълно възможно да се зароди след години на искрено приятелство.

Подобна двойка са Шон Пен и Чарлийз Терон, които от няколко месеца са лудо влюбени един в друг. Те се запознаха преди цели 10 години, когато спечелиха награди „Оскар“ за най-добра мъжка и съответно женска роля (през 2004 г.). По това време тя беше обвързана с актьора Стюарт Таунсенд, а Шон беше женен за актрисата Робин Райт.

През всичките тези години Шон и Чарлийз поддържаха връзка, но само като добри приятели и колеги. Междувременно той се разведе с Робин и имаше връзки с модела Петра Немцова и актрисата Скарлет Йохансон. Чарлийз пък се раздели със Стюарт през 2011 г. и осинови малкия Джаксън като самотна майка.

Терон и Пен показват, че приятелството е добра основа за успешни дългосрочни взаимоотношения и вече се говори, че двамата мислят за брак.

Като цяло приятелството е една добра инвестиция на време, прекарано в това да се научиш да комуникираш с човека, да прецениш имате ли съвместимост, дали се забавлявате добре заедно и дали имате сходна ценностна система.
Вижте в галерията ни кои са другите двойки в нашата класация топ 10, които са започнали отношенията си само като приятели.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )