IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честит юбилей на Виктория Бекъм!

17 април 2014 10 19

Можете ли да повярвате, че модната икона днес става на 40 години?

Виктория дефилира в ревюто на Роберто Кавали през 2006 г.; Снимка: Reuters

Виктория дефилира в ревюто на Роберто Кавали през 2006 г.; Снимка: Reuters

Днес, на 17 април, модната икона Виктория Бекъм навършва своя 40-годишен юбилей. Трудно е да си представим, че красивата брюнетка вече навлиза в една по-зряла възраст, но това е факт. Виктория е звезда, която почти няма аналог в света (или поне не се сещаме за такъв).

Тя стана мега известна с момичешката група „Spice Girls“ още през 90-те. През всичките тези 20-тина години тя не е спирала да бъде актуална и харесвана от феновете, а междувременно успя да се омъжи за един от най-горещите мъже в света – футболиста Дейвид Бекъм и дори да му роди четири деца. Към днешна дата Вики е супер уважавана модна дизайнерка, за която самият Карл Лагерфелд не пести похвалите си.

Ето и малко повече за мисис Бекъм. Тя е родена на 17 април 1974 г. в град Харлоу, Есекс, Великобритания и е най-голямото от трите деца на Жаклин и Антъни Адамс. На 20 години амбициозната Вики се явява на кастинг за групата „Spice Girls“ като най-голямото ѝ умение са танците, но въпреки това е избрана между 400 момичета, за да бъде една от 5-те „спайски“.

Пош Спайс

Групата се превръща в една от най-големите поп банди на всички времена, а Виктория става известна с псевдонима си Пош Спайс (елегантната спайска). Заедно със своите колежки Гери Халиуел, Мелани Браун, Мелани Чиском и Ема Бънтън са на върха на британската музикална сцена като цели девет техни сингъла са номер едно във Великобритания.

Дамите са продали над 80 милиона копия в целия свят. Когато групата се разпадна през 2000 г., Виктория се опитва да направи солова кариера като певица, но тъй като музикалните ѝ данни не са много изявени, тя няма голям успех за разлика от Мел С, Ема Бънтън и Гери Халиуел, които са доста по-продаваеми певици.

„Spice Girls“ се събират отново през 2007 г. и правят турне с 47 концерта, от което печелят по 20 милиона щатски долара – всяка. През 2012 г. дамите се събират за последен път, за да пеят на заключителната церемония на Летните олимпийски игри в Лондон. След тази своя поява на сцената Вики заяви, че приключва сценичните си изяви като певица, тъй като вече не се чувства комфортно в това свое амплоа.

Кланът Бекъм

Пош и Бекс (каквито са техните псевдоними) са семейство за пример с четирите си деца – тримата синове Бруклин, Ромео и Круз и 2-годишната дъщеря Харпър. Двамата с Дейвид са една от най-разпознаваемите, харесвани и обичани двойки в света. Те се харесват в края на 1996 г. (той я вижда в клип по телевизията, а тя го харесва на плакат на „Манчестър Юнайтед“) през 1997 г. се запознават на негов благотворителен мач и се влюбват един в друг от пръв поглед. Женят се през лятото на 1999 г., няколко месеца след раждането на първия им син Бруклин. Като двойка Бекъм имат запазена търговска марка, с различни бизнес начинания, от която са спечелили стотици милиони долари.

Модата

През 2007 година Виктория прави първите си стъпки в света на модата, тъй като самата мода е основното ѝ хоби и тя е решена да го превърне в своя нова професия. Първо започва да прави дизайн за тесни дънки, а запазената ѝ марка Victoria Beckham започва да печели първите си милиони няколко години по-късно. През 2012-та Виктория е спечелила 15,4 милиона британски паунда от колекцията си. Нейният статут като модна икона е признат по целия свят.

Виктория и Дейвид са женени от почти 15 години, но са все така влюбени един в друг; Снимка: Reuters

Вижте в галерията ни снимки на модната икона от 2000 година досега, за да си припомните всички тенденции в прическите и облеклото, които тя успя да наложи в световен мащаб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )