IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода с Кейт Мидълтън

25 април 2014 11 12

През последните няколко седмици съпругата на принц Уилям задава модата в официалните тоалети

Кейт носи костюм на Luisa Spagnoli; Снимка: Reuters

Кейт носи костюм на Luisa Spagnoli; Снимка: Reuters

Както вероятно знаете, Херцозите на Кеймбридж – принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и синът им принц Джордж са на историческа 3-седмична обиколка в Австралия и Нова Зеландия, която след няколко дни свършва.

Всеки ден те имат различни официални ангажименти, на които стройната херцогиня се появява винаги в различни тоалети. Самите дрехи, от своя страна, предизвикват истински интерес, не само сред модните фенове, но и сред всички жени по света.

Пролетният гардероб на херцогинята (макар в Австралия вече да е започнала есента) определено е вдъхновяващ, като тя ту избира дрехи в много силни, ярки цветове, ту се спира на нежни рокли в пастелни тонове. В повечето случаи тя е с рокли и костюми, носи обувки на платформа или на висок ток и винаги изглежда едновременно елегантна, спретната и женствена.

Външният вид на 31-годишната херцогиня определено е много въздействащ и е факт, че дрехите, които тя облича свършват по рафтовете на магазините за минути, дори да са на топ дизайнери.

Не е изненада, че много местни дизайнери от Австралия и Нова Зеландия са се надявали тя да предпочете техните марки, но все пак Кейт най-често се придържа към своя любим бранд – Alexander McQueen, който беше избрала дори на Великден в Сидни.

Рокля на Roksanda Ilincic; Снимка: Reuters

Влезте в галерията ни, за да разгледате и другите тоалети, които Кейт разходи на своето посещение в Австралия и Нова Зеландия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

gabi ( преди 9 години )
съгласна съм с последното мнение
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Тоалетите и винаги са доста еднотипни като модели и цветове,както и прическата и грима. Явно не и стиска да експериментира, като нямам предвид да се пусне по гол пъп, например. За англичанка е хубавка, но изглежда малко състарена за 32 г. жена. Това се дължи и на този черен молив, който непрекъснато слага под долния клепач, няма ли кой да и каже, че това засилва впечатлението за торбички под очите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хана ( преди 9 години )
убавица е, ама с тези тънки устни ... не е на добре за подамиците на избушеното кралство
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )