IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Колинс за „Клюкарката“: Мислех, че това е краят на света

15 септември 2014 12 45

Чаровната актриса позира за британското списание Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Лили Колинс може и да набира скорост в Холивуд, но нейното най-голямо разочарование остава несбъднатата ѝ мечта да участва в един сериал. В новия брой на британското издание на Marie Claire актрисата споделя, че е била на кастинг за роля в „Клюкарката“, но желанието ѝ така и не се е увенчало с успех.

„Исках да участвам в сериала толкова много, че мислех, че е дошъл краят на света“, така описва чувствата и разочарованието си 25-годишната Лили, след като разбира, че няма да бъде част от „Клюкарката“. Сега обаче дъщерята на музиканта Фил Колинс гледа доста по-оптимистично на тогавашната ситуация:

„Но сега си мисля, че трябваше да се преместя в Ню Йорк, да напусна гимназията и да бъда далеч в продължение на шест години. Аз нямаше да направя филмите, които заснех и всичко щеше да е толкова различно“.

В интервюто за Marie Claire Лили Колинс говори още за своя известен баща и споделя по какъв начин е успяла да излезе от неговата сянка. Чаровната актриса описва първия път, в който се срещнала с агенти и те я попитали: „Е, какво те прави толкова специална? Всяка в Ел Ей е братовчедка или дъщеря на някого“. В началото това беше най-интересното нещо около мен. Сега съм направила осем филма и това е на заден план“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте снимките на Лили Колинс за британското списание Marie Claire.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари