IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс признанията на звездите

30 януари 2015 12 25

Известните жени и мъже, които издават какво се случва в леглото им

Миранда Кер; Снимка: Wonderbra

Миранда Кер; Снимка: Wonderbra

Звездите са обект на постоянно наблюдение, следене на всяка тяхна стъпка и разнищване на всеки, дори малък детайл от личния им живот. И докато едни популярни личности ревниво пазят своето лично пространство и не споделят почти нищо за себе си, други нямат нищо против да разкриват дори пикантни подробности от своя сексуален живот.

Ето и кои са най-смелите известни жени и мъже и техните секс признания:

Джон Майер има геометрични движения в леглото

В свое интервю за списание Playboy през 2010 година Джон сподели, че неговите движения в леглото са по-различни, отколкото на останалите мъже. Той дори ги сравни с геометрията и подсказа, че в тази област е нещо подобно на учен.

Линдзи Лоън състави списък с мъжете, с които е правила секс

Разбира се, актрисата не публикува сама въпросния списък (това е нейната версия), но е факт, че той стана публично достояние. В него намериха място някои от най-популярните и известни мъже от шоубизнеса. Някои от „набедените“ господа побързаха да отрекат, че са правили секс с актрисата, докато други просто си замълчаха.

Секс музиката на Ник Кенън и Марая Кери

Макар двамата вече да не са двойка, преди време Ник сподели интересна подробност от сексуалния живот със своята съпруга. Кенън разкри, че с Марая правели секс, докато слушали нейните песни.

Риана обича грубостите

По време на интервю за списание Rolling Stone певицата сподели своите предпочитания, свързани с БДСМ. „Да бъдеш вързана е забавно. Харесва ми нещата да бъдат спонтанни. Понякога камшиците и веригите могат да бъдат твърде планирани. Предпочитам мъжът да използва ръцете си“, споделя Риана.

Риана; Снимка: Esquire

Ева Лонгория и историята ѝ с вибратора

„Работех по един филм и знаех, че ще отсъствам месец, така че реших да си купя вибратор“, разкрива латино актрисата.

Джеймс Франко и мастурбацията

„Когато съм сам, мастурбирам много, не знам защо“, откровеничи актьорът. Той обяснява, че в дните, когато има най-много работа за вършене, обикновено се излежава и се самозадоволява по поне четири-пет пъти на ден.

Миранда Кер оформя тялото си със секс

„Нещото, което съм забелязала е, че когато правя по-малко секс, тялото ми не е толкова стегнато и тонизирано“, споделя моделът пред британското списание GQ. „Колкото повече секс правя, толкова по-добре оформени са ръцете и коремът ми“, допълва още красавицата.

Гуинет Полтроу и необичайните места за секс

В телевизионното шоу на Елън Дедженеръс актрисата сподели, че ѝ се е случвало да прави секс по време на полет.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари