IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои актьори жертваха добрата си форма в името на Холивуд

31 януари 2015 14 51

Вижте кои са звездите, които не се поколебаха да напълнеят в името на киното

Снимка: news.xinhuanet.com

Снимка: news.xinhuanet.com

В Холивуд е пълно с актьори, които качват наднормено тегло или пък отслабват драстично, за да се подготвят за своя роля.

Този път ще се съсредоточим към тези звезди, които жертваха хубавите си тела в името на изкуството. Например Мат Деймън (на снимката) качи 14 килограма за ролята си от 2009 г. във филма „Информаторът“.

Самият Мат е споделял в интервю, че е постигнал този резултат като се е хранел предимно с хамбургери, пици и е пиел тъмна бира. Той обаче е споделял, че този период на надебеляването му е бил „наистина много забавен“.

Само две години преди това Мат имаше перфектно тяло за ролята си в „Ултиматумът на Борн“, а след това му се наложи да си върне формата за „Агенти на съдбата“.

Деймън обаче дори не получи овации за този свой подвиг за разлика от много други негови колеги, които се сдобиха с номинации или със статуетки „Оскар“ (Чарлийз Терон, Ръсел Кроу, Крисчън Бейл, Джордж Клуни и др.), за това, че са успели да качат тегло, в името на това да пресъздадат по-реалистично персонажа си.

Мат Деймън в „Информаторът“; Снимка: hbo.com

Вижте в галерията ни кои са другите актьори, които качиха доста килограми в името на изкуството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Коментатор ( преди 9 години )
Ами Краси Радков за ролята на футболния гений Гацо Бацов?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар