IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-влиятелните руски красавици в света

17 февруари 2015 14 45

Вижте топ 11 на най-красивите и известни рускини

Снимка: SNC

Снимка: SNC

Рускините несъмнено са красиви жени, а освен това са доста амбициозни, умни и чаровни. Те по природа са надарени със стройни тела, за които се грижат умело, а освен това са известни със своите правилни черти на лицето, сини очи и буйни коси.

Освен това, рускините обикновено са жени, които държат на семействата си, активни са в обществото и се изявяват успешно както в политиката, така и в света на спорта и шоубизнеса.

Точно такъв тип дама е Полина Дерипаска (на снимката).

Тя е издател по професия и е съпруга на руския бизнес магнат Олег Дерипаска (олигарх от бизнеса с цветни метали и алуминий, държи големи дялове в „Крайслер“ и „Щрабаг“).

Освен това 35-годишната Полина е дъщеря на Валентин Юмашев, който беше в екипа на Борис Елцин.

Г-жа Дерипаска е получила престижното си образование в топ частното училище „Millfield“, а освен това се е дипломирала в Московския университет.

Тя е успешен бизнес предприемач и собственик на компанията Forward Media Group, която издава редица списания. Най-известното от тях е руското издание на Hello!

Освен това чаровната дама е майка на две деца – момиче и момче. Полина е много добра приятелка на последната г-жа Абрамович – Дария Жукова.

Вижте в галерията ни кои са другите руски красавици с най-голямо влияние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари