IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана заприлича на азиатска принцеса

13 март 2015 14 21

Попдивата позира за китайския Harper's Bazaar

Снимка;  Harper’s Bazaar

Снимка; Harper’s Bazaar

Риана явно може да продава списания, както никой друг в музикалния бизнес.

Попзвездата е много търсена като лице за корици от почти всички модни, мъжки, музикални и лайфстайл издания.

След като през изминалите месеци тя украси кориците на списанията ID, Elle и Esquire, този месец (април 2014) Рири е заснела ефектна фотосесия за Harper's Bazaar, Китай.

Кадрите са дело на фотографа Чен Ман, а визията на 27-годишната певица, която отскоро има връзка с Леонардо ди Каприо, е със стайлинг като на „принцесата на Китай“.

Попдивата носи дрехи в спортно-елегантна стилистика, гримирана е с яркочервени устни, а дългият ѝ, цветен маникюр и нейният оригинален бретон са два от акцентите в сесията.

Изпълнителката на хита „FourFiveSeconds“ носи дрехи висша мода, но с модели и кройки, вдъхновени от Азия. Тоалетите ѝ са дело на модните къщи Versace, Jean Paul Gaultier, Elie Saab, Valentino и др.

Рири е заснела две корици за списанието, като на едната е в авангардно PVC палто на Dior Couture, а на другата, на която прилича на гейша, тя носи Viktor & Rolf Haute Couture.

Вижте снимките на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари