IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-красивите стюардеси в света

23 април 2015 08 14

Вижте кои са първенците сред компаниите

Снимка: Bulgaria Air

Снимка: Bulgaria Air

Българките са известни със своята красота и макар че рядко завоюват международни конкурси, едва ли има чужденец, който да не е останал впечатлен от начина, по който изглеждат дамите в родната ни България.

Ето защо не е учудващо, че българските стюардеси на Bulgaria Air се нареждат сред най-красивите в целия свят. Техният чар е подсилен от стилните им униформи, дело на известната ни дизайнерка Виргиния Здравкова.

Разбира се, за една стюардеса е важен не само външният ѝ вид, но и нейната способност да се справя с работата си. Оказва се, че на първо място по тези критерии се нареждат стюардесите на френската компания Air France.

Те винаги изглеждат като модели и впечатляват със своя елегантен стил. До голяма степен това се дължи на факта, че униформата на френските стюардеси е създадена от известния дизайнер Кристиан Лакроа.

Стюардесите от Singapore Airlines са популярни с бляскавия си имидж, който включва традиционно облекло, гостоприемство и отлично обслужване на борда.

Рускините също са прочути със своята уникална красота, ето защо за никого не е изненада, че стюардесите на Аэрофлот се отличават със своите стилни червени униформи, подчертани от техните шапки и шалове около врата.

Снимка: Аэрофлот

Британските стюардеси от Virgin Atlantic пък могат да се похвалят с облекло, което е по идея на известната дизайнерка Вивиан Уестууд.

Кои стюардеси още се нареждат в списъка с най-атрактивната външност и добри маниери, може да проверите в нашата галерия, както и да разгледате снимки на всички най-красиви стюардеси в света.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Алек ( преди 8 години )
Като човек, който лети често с различни авиокомпании смея да твърдя, че българските стюардеси под флага на bulgaria air са едни от най-нацупените и неприветливи стюардеси. Красиви момичета са, спор няма, но една усмивка вместо надменни погледи би правило доста по-добро впечатление.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
slavin ( преди 8 години )
Няма по-красиви от българките - факт. А и са доста добри в това което правят, поне от полетите на които съм бил.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар