IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди и модели без Фотошоп

25 април 2015 12 09

Естественият вид на жената я прави красива

Кейт Мос през 2009 година; Снимка: New York Magazine

Кейт Мос през 2009 година; Снимка: New York Magazine

Всички сме наясно, че звездите и моделите от кориците на списанията не изглеждат перфектно във всеки един момент от ежедневието си.

Като всички останали жени, те също имат своите недостатъци, които „в името на красотата“ и съвършенството биват туширани с много грим и намесата на Фотошоп.

Все по-популярна обаче става тенденцията известните дами да се показват без грим. Доказателство за това са техните снимки, най-често публикувани в социалните мрежи.

За щастие, все повече списания и марки също променят мисленето си и застават зад идеята, че именно естественият вид на жената я прави наистина красива. Дори повече от илюзорността на фотообработката.

Ако се върнем шест години назад, ще видим, че Кейт Мос е една от първите, които разчупиха нормите в това отношение.

Британският супермодел позира на февруарската корица на списание New York през 2009 година, като снимката ѝ по никакъв начин не е обработвана със софтуер. Гримът е почти незабележим, с изключение на черната очна линия.

След Кейт Мос и други звезди и модели се осмелиха да застанат пред камерата с ясната идея, че снимките им няма да бъдат обработвани.

Ако искате да разберете кои са те, просто посетете нашата галерия.

Сестрата на Джиджи Хадид – Бела без Фотошоп в кампания през 2015;

Снимка: Paul Jung/CR Fashion Book

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари