IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк – историята на една съвременна Пепеляшка

22 май 2015 10 45

Непознатото лице на красавицата

Ирина Шейк; Снимка: Getty Images

Ирина Шейк; Снимка: Getty Images

Днес Ирина Шейк е един от най-успешните модели в света. Тя дефилира за известни модни марки, снима корици и реклами. Попада във всички класации за сексапил, което и обяснява защо има връзки с едни от най-популярните и желани мъже.

В началото на тази година 29-годишната красавица прекрати 5-годишната си връзка с Кристиано Роналдо, а от месец вече е в обятията на Брадли Купър. Ще си кажете, че тя живее живот като в приказките – и всъщност ще сте прави! Само че в началото нищо не е било толкова розово и хубаво, а дори напротив.

Ирина е родена в руския град Еманжелинск и детството ѝ е белязано от бедността. В ранна тийнейджърска възраст моделът губи баща си и нейната майка е принудена да издържа Ирина, както и по-голямата ѝ сестра. Често Шейк трябвало да работи в градината, за да отглежда храната, с която се изхранвало нейното семейство.

В един щастлив ден Ирина била забелязана от служители на модна агенция. Тя обаче нямала пари да си купи обувки на висок ток, с които да се яви на кастинг, затова била принудена да работи почти месец в болница, за да припечели необходимото.

Снимка: dailymail.co.uk

Според шефката на първата агенция, с която работела красавицата, в началото на кариерата си Шейк получила подкрепа от бизнесмен от Москва, който бил два пъти по-възрастен от нея. Моделът обаче отрича тези твърдения.

Каквато и да е истината по този въпрос, не може да се отрече, че руското изкушение има забележителна визия. Всъщност тя наследява по-матовия тен на кожата си и формата на очите си от своя баща, който бил татарин. Светлите очи пък дошли от майка ѝ, която е рускиня.

Снимка: dailymail.co.uk

Заради своята истинска фамилия – Шейкхлисламов, издаваща мюсюлмански произход, Ирина дълго време не получавала американска виза. Днес обаче всички тези трудности са зад гърба на красавицата и тя уверено крачи по червения килим. Една история за съвременната Пепеляшка!

В нашата галерия може да разгледате снимки на Ирина Шейк от времето, когато е била в родния си град и месеците, непосредствено след като се е преместила в Москва, за да бъде модел.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари