IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек – жена, която никога не се отказва

26 май 2015 09 45

Вижте последната гореща фотосесия на звездата за Madame Figaro

Снимка; сп.Madame Figaro

Снимка; сп.Madame Figaro

Салма Хайек е свободна, огнена, дръзка и може да се похвали с кариера без граници. Всичко това зашеметяващата холивудска звезда ни показва в новата си сесия за списание Madame Figaro.

48-годишната мексиканска красавица позира секси в дрехи на Saint Laurent, Azzedine Alaia, Bottega Veneta, Lanvin, Versus и Gucci, а кадрите са дело на фотографа Нико.

Салма е жена, която не се страхува и която никога не се отказва. Тя е описвана от близките си като горещо торнадо и като истински перфекционист.

Част от нейните известни подвизи са ролята във „Фрида“, която ѝ спечели номинация за „Оскар“, създаването на иновативния телевизионен сериал „Грозната Бети“, и разбира се, успешния брак с френския моден магнат Франсоа-Анри Пино, който е баща на 8-годишната ѝ дъщеря Валентина Палома.

Освен това тази година е голямото завръщане на Хайек на големия екран. Тя ще се появи в няколко филма – в трилъра „Septembers of Shiraz“ с Ейдриън Броуди, който беше заснет в България, във френската историческа драма „Il racconto dei racconti“ с Венсан Касел и в лентата „How to Make Love Like an Englishman“ с Пиърс Броснан.

Вижте снимките на Салма за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари