IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко струва да живееш като Ким и Кание Уест?

28 май 2015 11 34

Една година брак – милиони изхарчени долари

Ким и Кание; Снимка: Getty Images

Ким и Кание; Снимка: Getty Images

Много често Ким Кардашян и Кание Уест парадират със своя социален статус, както и с финансите, с които разполагат. Макар че преди време двамата бяха „хванати“ да летят в икономична класа от Америка за Армения, двойката не щади средства, за да изпъква колкото може повече в обществото.

И така – колко струва да живееш като Ким и Кание? На година най-известната от семейство Кардашян се нуждае от 65 000 паунда, само за да поддържа своята красота! Рапърът, известен със своето арогантно поведение пък, няма нищо против да си купи Lamborghini за 750 000 долара!

Освен това семейство Уест обича да пътува със самолет, дори когато разстоянието, което трябва да измине, се равнява на 30 минути с кола. Двамата не пощадиха средства и за сватбата си, като се разделиха със седем милиона долара за своя специален ден.

Според International Business Times за една година официален брачен живот Ким и Кание са похарчили 215 милиона долара! Ако ви е интересно за какво точно са дадени тези пари, продължете да четете:

Имоти:

Семейство Уест разполага с две имения в Лос Анджелис. Едното от тях струва 11 милиона долара, а другото – 21 милиона долара. Вторият имот, който е и почти двойно по-скъп, разполага с декари тревни площи, хеликоптерна площадка, два басейна, фитнес и собствени лозя. В края на миналата година Кание купи и съседната къща за 2,9 милиона долара, може би за да разшири така или иначе просторното си имение.

Снимка: Instagram

Сватба:

Ким Кардашян и Кание Уест се разделиха със 7 милиона паунда, за да направят сватбата на мечтите си. Преди големия ден двамата се забавляваха в Париж, а след това сключиха брак във Флоренция. На сватбата им присъстваха 600 гости, а Ким носеше рокля на Givenchy за 500 000 долара, специално ушита за нея. Цената на сватбената торта на двойката бе 5000 паунда, а за цветя бяха дадени 136 000 долара.

Снимка: Vogue

Външен вид:

Всички сме свидетели на метаморфозата, която Ким Кардашян претърпя в последните няколко години, откакто е с Кание Уест. Подобреният ѝ външен вид обаче изисква не само жертви, но и хиляди долари. 34-годишната риалити звезда се нуждае от около 65 000 паунда на година, за да поддържа своята красота. В тази сума се включват различни терапии за тяло и лице, маникюр, прически, фитнес, антицелулитни процедури, лазерни терапии и други. Само за едно свое посещение при фризьора Ким се разделя с минимум 500 паунда.

Снимка: Getty Images

Норт Уест:

Дъщерята на семейство Уест може да е на едва две години, но вече е разглезена с луксозен начин на живот. Гардеробът на Норт Уест е пълен с дизайнерски дрехи, като някои от тях са ушити по поръчка специално за нея. Според списание People Ким е похарчила над 250 000 долара за дрехи за дъщеря си, още преди тя да е била родена. Най-малкият член на семейство Уест може да се похвали с ботуши на Dior, Chanel и Versace.

Снимка: Getty Images

Пътувания:

Кание Уест пък гордо се вози в своето Lamborghini за 750 000 долара и Bentley последен модел. Рапърът и любимата му обаче се глезят не само с хубави коли, но и с луксозни почивки. Меденият им месец, например, бе в един от най-престижните курорти в Мексико. Двамата също така разнообразяват ежедневието си и с различни по-кратки пътувания из Америка и Европа.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари