IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-интелигентните звезди

3 юни 2015 14 01

Кои са най-умните знаменитости?

Кейт Бекинсейл; Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл; Снимка: Getty Images

Хората често смятат погрешно, че една красива жена задължително трябва да бъде глупава. Сякаш физическите данни не могат да „виреят“ заедно с интелекта. Това, разбира се, са предразсъдъци и те по никакъв начин не трябва да се приемат за чиста монета.

Всъщност, ако не вярвате, запознайте се с едно от многото доказателства, които показват, че красотата и интелигентността могат да вървят ръка за ръкаКейт Бекинсейл.

Едва ли някой може да оспори шеметната визия на английската актриса – на 41 години звездата изглежда все така невероятно, женствено и стилно!

Освен красива обаче, Кейт е и много умна. Всъщност по-умна от половината население в света, тъй като коефициентът ѝ на интелигентност (IQ) е 152!

Този коефициент е предназначен за измерване на човешкия интелект и се определя въз основа на стандартизирани тестове. Средните резултати на интелигентност варират между 90 и 109 и се отнасят за около 50% от населението!

Прекрасната Кейт Бекинсейл не е единствената знаменитост, която се слави не само със своя талант, но и с интелекта си.

Влезте в галерията ни и разгледайте кои са най-умните звезди от шоубизнеса.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
И Куневица е много интелигентна,ама много......тя самата го каза това!?....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар