IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истини за живота, които изненадващо споделят някои звезди

8 юли 2015 14 43

Обикновено поведението им изключва подобни мъдрости

Ким Кардашян; Снимка: Instagram

Ким Кардашян; Снимка: Instagram

Звездите са се превърнали в такива и са добили своята популярност, заради определен свой талант, независимо дали той е свързан с музиката, киното, спорта, модата или някоя друга област. Разбира се, напоследък има и много известни личности, които както се казва – „са известни само с факта, че са известни“.

Семейство Кардашян е идеалният пример за подобна донякъде „изкуствена“ известност. Въпреки че милиони хора по света знаят кои са те и точно колко големи са задните форми на Ким. Самата тя е една от най-дразнещите звезди, които да си го кажем направо – не блестят с кой знае каква интелигентност.

Въпреки това понякога и тя успява да каже нещо, върху което си заслужава човек да се замисли. В случая ще цитираме съпругата на Кание Уест, която редовно е критикувана, заради по-пищните си форми: „Ако не се чувствам уверена в тялото си, няма да седя вкъщи и да се самосъжалявам“.

Ким не е единствената звезда, която изненадва със свое прозрение. Ето и други примери:

Бритни Спиърс:

„Аз дори вече не обръщам внимание на глупостите. Отказах да се разстройвам за неща, които хората са ми направили преди много време“.

Парис Хилтън:

„Без значение как изглежда една жена, ако тя е уверена и има самочувствие, тя е секси“.

Снимка: Reuters

Майли Сайръс:

„Да бъдеш този, който си или този, който искаш да бъдеш, няма нищо общо с пола, сексуалността, типа тяло, расата или възрастта“.

Джъстин Бийбър:

„Хейтърите ще говорят това, което искат... но тяхната омраза никога не може да те спре да преследваш мечтите си“.

Джесика Симпсън:

„Никога не съм позволявала някоя спънка да ме накара да падна... Винаги ще има още една възможност, още една врата, през която да влезеш“.

Снимка: Reuters

Ариана Гранде:

„Нямам търпение да заживея в един свят, в който хората няма да се оценяват по това с кого излизат, за кого са женени, кого са харесали, с кого правят секс... а ще бъде оценявана тяхната стойност като личност“.

Снимка: Reuters

Мадона:

„Аз съм упорита, амбициозна и знам точно какво искам. Ако това ме прави кучка, няма проблем“.

Кристина Агилера:

„Мъжете нямат право да притежават нашата сексуалност. Ако искам да бъда сексуална, това ще бъде моя собствена преценка и заради собственото ми удоволствие“.

*Източник гифове: giphy.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари