IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голяма разлика във височината – голяма любов при звездите

30 юли 2015 11 18

Двойките, за които сантиметрите не са от значение

Жерар и Шакира; Снимка: Getty Images

Жерар и Шакира; Снимка: Getty Images

Казват, че за любовта няма граници, както и че човек може да я намери дори на най-неподозираните места. Доказателство за това са многото известни личности, които създават семейства, въпреки голямата възрастова разлика помежду им.

Друго характерно за доста звездни двойки е голямата разлика във височината. Сантиметрите, също както годините обаче, явно не са важни за много популярни лица, тъй като въпреки тях те са щастливи с по-високата или по-ниската си половинка.

Пример за това е спортно-музикалното семейство на Шакира и Жерар Пике. Футболистът и певицата ни най-малко не се притесняват от многото сантиметри, които ги делят и имат две прекрасни деца заедно.

И макар гласът на Шакира да я извисява, тя е висока едва 157,5 сантиметра, докато нейната половинка може да се похвали с височина от почти 2 метра или по-точно – 198 сантиметра.

В нашата галерия може да разгледате кои са останалите звездни двойки, за които голямата разлика във височината определено означава голяма любов!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари