IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт: Приятелството е по-важно от един мъж

7 август 2015 09 14

Певицата позира за септемврийския брой на Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Тейлър Суифт е едно от най-обичаните и популярни имена от музикалната сцена в Америка. Тя е само на 25 години, а вече има куп награди и милиони в банковата сметка.

Заедно със своя любим Калвин Харис са една от най-богатите и известни двойки в света на шоубизнеса.

Ето защо не е изненада, че списание Vanity Fair е решило да украси септемврийската си корица именно с лика на Тейлър Суифт.

Марио Тестино е фотографът, благодарение на който виждаме един по-дързък, женствен и сексапилен образ на певицата.

Към фотосесията пък звездата говори за своите приятелства и кариерата си. Тейлър, която е известна с многото си популярни приятелки, споделя:


„В нашата група има момичета, които са се срещали с едни и същи мъже. Ние сме почти като в сестринство, където приятелството стои много високо в списъка ни с приоритети. Приятелството е много по-важно, отколкото един с мъж, с когото не се е получило“.

Според Тейлър Суифт приятелките трябва да бъдат добри и мили една към друга и това, че имат един и същи вкус към мъжете не бива да ги настройва една срещу друга.

Снимка: Vanity Fair

Певицата разкри също така какво е нейното отношение към любовта:

„Не търся нищо, отворена съм единствено към идеята да открия някого, който няма да се опитва да ме промени. Това е единственият човек, в когото мога да се влюбя, защото все пак аз съм влюбена в живота ми“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте още снимки на женствената Тейлър Суифт за Vanity Fair.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари