IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров – модна икона или топтенисист?

28 ноември 2015 08 00

Българският спортист е звезда и в Instagram

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

До ден днешен има голям спор в спортните среди дали Дейвид Бекъм е по-успял като модна икона, или като футболист. Повече манекен ли е или повече спортист?

Може да има дълга футболна кариера, да е бил в топ отбори и да е бил капитан на националния тим на Англия, но не можем да му отречем, че статутът му на звезда се дължи повече на перфектния му външен вид и на усета му да диктува тенденции в стила.

Този казус започва да преследва и нашия шампион по тенис – Григор Димитров. Той е безспорен секссимвол, като наскоро беше избран на 10-то място в анкетата „50-те най-секси мъже в света“, направена от MTV!

Освен това той вече има имидж на сърцеразбивач, след като двете топ тенисистки Серина Уилямс и Мария Шарапова се хванаха за гушите заради него, а втората го спечели за цели две години.

Освен това Григор трайно се превърна в герой на жълтите медии, които редовно се занимават с любовния му живот, приписвайки му различни афери с известни жени (включително и с Никол Шерцингер).

В същото време, същите тези медии почти не се интересуват от кариерата и спортните постижения на Димитров. Достатъчно им е, че е красив, висок, атлетичен, има моден вкус и като цяло няма конкурент по сексапил в големия тенис (на фона на Федерер, Мъри и Вавринка е направо Аполон).

Факт е, че Гришо има редица рекламни договори, но пък и все по-рядко има успехи на корта...

Да му пожелаем успех днес, на мача му с Гаел Монфис, който ще се играе в зала „Арена Армеец“.

Вижте в галерията ни доказателството, че ако не успее да влезе в топ три на големия тенис, (наскоро изпадна от 11-то място до 28-мо), то има всички шансове да се превърне в световна модна икона като Бекъм.

Снимка: Instagram

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари