IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Ричи: Щастливите хора са скучни

29 януари 2016 07 00

Актрисата признава, че се е уморила от драматични роли

Снимка: S Moda

Снимка: S Moda

Кристина Ричи стана звезда още в детска възраст, като вероятно сте я гледали в някой от филмите „Русалки“, „Семейство Адамс“ или „Каспър“.

През последните три години 35-годишната актриса се омъжи, роди дете и се отдаде на семейния начин на живот. Сега тя живее в Бруклин, Ню Йорк и напълно се е откъснала от това, което се случва в Холивуд.

Този месец тя се завръща в светлината на прожекторите като позира пред обектива на фотографите Маркъс & Коала за испанското списание S Moda (февруари/2016).

Ричи натрупа популярност като пухкава брюнетка с мрачно излъчване, но днес е стройна и елегантна блондинка. В изданието тя е дама в червено, която носи тоалети на Dolce & Gabbana, Michael Kors и др., позирайки с винтидж Mercedes.

В интервюто Кристина споделя, че щастливите хора обикновено не са интересни за Холивуд и затова добрите филми са базирани на истории за човешкото недоволство и страдание.

Тя казва: „Аз съм много щастлива сега, но натрупах доста опит и се научих да ценя моментите, в които се чувствам добре. Хората ме познават като драматична актриса, но след раждането на сина ми Фреди, искам да показвам любов и от екрана.“

За това, че е заменила слънчевата Калифорния с по-мрачния Ню Йорк, тя казва: „Много ми харесва в Ню Йорк, въпреки че съм родена и съм израснала в Калифорния. Да, в Лос Анджелис живеех в по-голямо жилище и имах много повече дрехи и обувки, но в Ню Йорк живея по-дискретно и спокойно.“

Вижте снимките на актрисата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари