IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновяващи красавици над 60-те

29 април 2016 14 30

Кои са известните дами, прехвърлили тази възраст, които продължават да изглеждат блестящо?

Ким Бейсинджър е на 62 години; Снимка: Interview

Ким Бейсинджър е на 62 години; Снимка: Interview

Съвременните хора са обсебени от красотата на младостта, а в същото време от година на година много известни дами ни доказват, че жена на всяка възраст може да се чувства секси, стига да има самочувствие.

В шоубизнеса е пълно с жени, които са прехвърлили 60-те, но продължават да изглеждат блестящо. Те имат личен стил, изглеждат щастливи, водят здравословен начин на живот, остаряват елегантно, приемат недостатъците си и излъчват сила и позитивна енергия.

Мерил Стрийп неотдавна говори пред студентите на университета в Индиана, призовавайки младите жени да ценят своята уникалност.

„Момичетата прекарват твърде много време да мислят за това колко килограма тежат, а има по-добри неща, към които могат да насочат мисълта си. Те трябва да разберат в какво се различават от другите. Трябва да осъзнаят, че техните странности, са тяхната сила. Всеки се опитва да изглежда по определен начин, а всъщност хората, които изглеждат различно са тези, които правят впечатление“, казва Мерил.

Така че следващия път, когато почувствате пристъп на ниско самочувствие, просто не забравяйте, че съвършенството се надценява, както казва Мерил Стрийп.

Вижте кои са най-вдъхновяващите известни жени над 60 години в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари