IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-годишната любовна история на Пипа и Джеймс

26 юли 2016 06 20

Милионерът Джеймс дълго чакал сестрата на Кейт Мидълтън

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Любовната история на Пипа Мидълтън и нейния годеник Джеймс Матюс е изумителна. От 10 години милионерът Джеймс се е опитвал да накара Пипа да се влюби в него.

Двамата се запознават преди цяло десетилетие, но тогава 23-годишната Пипа била твърде млада, а той с 8-години по-голям от нея.

Приятели на Джеймс казват, че той се влюбил в брюнетката още от момента, в който я видял на почивка в Сейнт Бартс преди 10 години. Тогава обаче тя си имала гадже, а той бил в началото на изграждането на своя успешен бизнес като мениджър на хедж фонд.

Бъдещият съпруг на Пипа стратегически изчаквал своята желана булка, но нищо не е оставил на случайността.

Според запознати Матюс щателно планирал как да спечели сестрата на Кейт Мидълтън, като първо спечелил нейните родители Майкъл и Каръл – с подаръци, кавалерско поведение и уреждайки им скъпи почивки в неговия хотел на Карибите.

Матюс се сближил най-вече с брата на Пипа и Кейт – Джеймс Мидълтън и редовно бил част от семейни и приятелски сбирки, на които била канена и Пипа.

Най-накрая Джеймс и Пипа изживяват кратък флирт през 2012-та, но романтичните им отношения не просъществуват дълго. След това тя започва връзка с красивия банкер Нико Джаксън, а той – с личната си асистентка Алекс Лудон.

В секундата, в която Джеймс чува новината миналата година, че Пипа е скъсала с Нико, той се разделя с Алекс и през октомври 2015-та най-накрая успява да спечели сърцето на любимата жена.

Пипа и Джеймс на благотворително ски състезание; Снимка: Getty Images

Приятели казват, че Джеймс винаги е поддържал контакт с Пипа през годините, в които и двамата са били сериозно обвързани с други хора.

Негов приятел казва пред Daily Mail: „Истината е, че Пипа беше единственото момиче, което той наистина желаеше.“

Миналата зима, когато Пипа се премества да живее в неговия дом, Джеймс отделя цял етаж от къщата си, който да бъде на нейно разположение.

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж и 40-годишният бизнесмен вероятно ще се оженят следващата година и вероятно сватбата им ще е сред най-бляскавите събития на 2017-та.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари