IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои бяха най-впечатляващите рокли на Оскар-ите 2016-а?

18 декември 2016 09 00

10-те дами с най-красиви тоалети, проучвани в Google

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ще се изненадате, когато разберете кои са най-харесваните рокли на знаменитостите от раздаването на наградите „Оскар“ 2016-а.

Най-проучваният тоалет в Google от въпросната церемония на Филмовата Академия в САЩ се оказа този на Дженифър Гарнър (на снимката долу).

Отчуждената съпруга на Бен Афлек по принцип не е считана за модна икона или за кралица на червения килим, но именно нейната черна рокля с едно рамо на Atelier Versace се оказа най-харесваната от феновете.

На второ място в тази класация топ 10 е роклята на Дженифър Лорънс, дело на Dior. Сексапилното червено творение, в което се появи Чарлийз Терон е класирано на трето място.

Другите звезди, които вдъхновиха феновете с роклите си на въпросното най-важно събитие в света на киноиндустрията, бяха Рейчъл Макадамс, Бри Ларсън и Алисия Викандер.

Оливия Уайлд пък беше избрала семпла, но ултрасекси рокля в бяло. Тя беше дръзко творение на Valentino с дълбоко деколте и гол гръб (на снимката вляво).

Вижте снимките на звездите с най-красиви тоалети на наградите „Оскар“ 2016-а в галерията ни!

Дженифър Ганрър; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари