IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е необходимо, за да си гадже на Тейлър Суифт?

10 юни 2017 06 00

Условията, които всяко нейно гадже трябва да покрива, за да има бъдеще романса им

СНимка: Instagram

СНимка: Instagram

Поп певицата Тейлър Суифт излиза тайно с британския актьор Джо Алуин от няколко месеца и въпросът, който всички си задават е: Колко ще издържи този романс?

Хубавицата има рекорден брой завоевания за рекордно кратко време и макар провалите ѝ в личен план да продължават отново и отново, тя не се отказва.

Сайтът E! реши да „помогне“ на новия любим на Суифт като му подскаже какво трябва и какво не трябва да прави, за да се задържи до звездата:

Да харесва всичките ѝ червила: Ако има едно сигурно нещо в бюти режима на Тейлър е, че тя не излиза без червило от дома си!

Не трябва да мърмори срещу приятелките ѝ: Суифт никога не е сама! Женският ѝ тим включва десетки звезди (Селена Гомес, Кара Делевин, Бела Хадид и т. н.), които са активна част от живота ѝ.

Трябва да обича котки: Тя има две – Меридит и Оливия и се държи с тях като със собствени деца.

Не трябва да изисква да я придружава по червения килим: Тейлър никога, ама никога не взима гаджетата си по червения килим.

Трябва да притежава суперсила да избягва папараците: Тейлър се опитва да крие личния си живот и е станала доста добра в тази игра с папараците. Изглежда, че новият ѝ също си го бива, защото никой не разбра, че са двойка месеци наред.

Не трябва да се плаши, че може да се сдобие с песен, посветена на него: Суифт обича да облича раздялата си в текст и музика, а и парчетата не са никак лоши. Със собствена песен са се сдобили вече Хари Стайлс, Джин Майер, Джейк Джилънхол и ...

Трябва да харесва антиките: Суифт е голям колекционер на антични вещи и често ходи на шопинг.

Не трябва да си прави планове за 4 юли: Хубавицата всяка година прави огромни партита за този национален американски празник.

Трябва да е известен или с потенциал да стане звезда: Тейлър винаги излиза с мъже, които имат звезден статус.

Не трябва да се страхува от семейни срещи: Певицата обожава семейството си и не губи време, когато трябва да запознава поредния си с него. Том Хидълстън се срещна с родата ѝ още в първите седмици от романса им.

Не трябва да търси слава, а любов: Тейлър ревностно пази личния си живот и няма да се превърне в трамплин за популярност на никой мъж. Неслучайно всичките ѝ гаджета вече са известни по една или друга причина.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

стефан ( преди 5 години )
По принцип как трябва да стане човек което неизвестен гадже на Тейлър
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар