IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преследват двойничка на Бионсе за селфита

7 декември 2017 07 20

Тълпи я гонят с токчета и песни из Детройт

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кой не обича Бионсе? Тя е сред най-популярните певици на планетата и идол за десетки милиони. За Бетани Уилямс обаче дивата е нещо повече! Двете жени са почти като идентични близначки и хубавицата от Детройт понякога се наслаждава на приликата им, друг път се опитва да избяга от нея.

„Всичко започна в тийнейджърските ми години. Харесвам музиката ѝ, но повече се възхищавам на личността ѝ. Харесва ми примера, който дава на жените“, сподели Уилямс пред Bustle.

Бетани издаде, че да е двойничка на Бионсе е благословия и наказание, защото често е преследвана от фенове на звездата, които дори не вярват, че тя не е самата Бионсе.

Снимка: Instagram

„Имаше един случай, в който ни преследваше тълпа до колата. Когато влязох и се заключих, започнаха да удрят с токчета по стъклото, докато не изляза и не се снимам с тях. Направих го, а те пееха „Single Ladies“. Беше лудост!“, спомни си Бетани.

„Понякога се опитвам да обясня, че не съм Бионсе, но трудно ми вярват. Започват да коментират на глас, че нямам бодигард и т. н. А когато само прозрат истината, пак искат да се снимаме, за да се похвалят пред приятели“, добави двойничката на певицата.

Снимка: Instagram

Уилямс твърди, че не търси умишлено прилика със звездата и дори се дразни, че не може да си боядиса косата руса без да я обвинят, че се опитва да я копира. И все пак руса или не, хората продължават да я мислят за дивата и да я преследват по улиците, където я видят, дори да се е дегизирала с шапка и очила.

Бетани признава и че си има предимство да е двойничка на Бионсе – а именно, че така успява да демонстрира таланта си на стилист и дизайнер.

Снимка: Instagram

„Много съм креативна. Имам око за дизайна и модата и искам да съм моден консултант. Това ми позволява да говоря повече за нещата, които обичам и които мога да предложа. И все пак дори интересът към мен да се ограничи само до приликата ми с нея, пак ще мога да го използвам“, коментира Бетани.

Още от Бетани в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари