IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Представяме ви Краля на дупетата в Instagram!

16 декември 2017 14 15

Грег Лански работи в порното, но снима женски дупета за лично удоволствие

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Instagram си има нова звезда, която не е от обичайните светски лица, които сме свикнали да виждаме. Името му е Грег Лански и макар че профилът му е пълен с разголени дупета и гърди, той не се опитва да продава порно, а лайфстайл... и то доста луксозен.

Грег не е случаен човек. Той е креативен директор и режисьор в Tushy, Vixen, and Blacked Studios, които продуцират филми за възрастни. Кариерата му шеметно се разгръща за няколко години, като през 2016 негови продукти получават 10 номинации на порно Оскарите Adult Video News (AVN), от които печели 5, сред които и режисьор на годината. На церемонията той печели внимание и с речта си, като казва: „Забавлението за възрастни е изкуство и изпълнителите са артисти. Не позволявайте някой да ви казва друго“.

Снимка: Instagram

Грег има над 195 000 почитатели в профила си в Instagram, където почти всички селфита са на разголени секси жени, демонстриращи сластните си задни части или гърди. Интересното е, че кадрите винаги са в луксозна обстановка – басейни, дивани, вили и т. н. и показват един висок стандарт на живот и лайфстайл, жадуван от мнозина.

Заради големия брой на дупета, Лански се сдоби с профила Кралят на дупетата в Instagram.

Ето и какво разкри „Стивън Спилбърг на порното“ пред Men's Health:

Какво е важно за един филм на Грег Лански?

Важно е да бъде вдъхновяващ и уважителен към жените. Искаме да представим образ на жената, който буди възхищение и уважение. Мисля, че това е ключът и да сме толкова успешни в социалните мрежи, защото не караме никого да ни промотира, а хората сами ни харесват и споделят, защото се гордеят, че работят с нас.

Снимка: Instagram

Какво означава да показвате имидж на жените, който буди уважение?

Нашите шоута представят жената като силна и властна. Ние не превръщаме жените в обекти, както много филми в порно индустрията правят. В много от сценариите жените са на сексуално приключение. Те не са представяни като жертви и не са насилвани по никакъв начин.

Защо се фокусираш толкова много върху телата на твоите модели в Instagram?

Нямаше как да си върша работата, ако не работя с тези фантастични жени. Затова се фокусирам върху тях, те са част от живота ми. Сексът е само резултатът. Жените са тези, които инспирират изкуството и мен да правя тези филми. На пръв поглед може да изглеждат като сбирщина за дупета. Аз снимам всякакви дупета, снимам това, което ме вдъхновява. Не го правя за хората, правя го за себе си.

Вижте някои от впечатляващите селфита на Грег в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари