IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни съвети: Как да останете приятели с бившия

18 август 2018 08 00

С или без деца винаги е по-добре да поддържате топли отношения с бившия/ата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Знаменитостите са обикновени хора. Да, те са в пъти по-богати и всички ги знаят, но пък имат нашите емоции и проблеми. И им е доста трудно да създадат и запазят семействата си. Разделите са ежедневие в Холивуд, но това, което прави впечатление, е че доста от бившите наистина си остават приятели и занапред, не само пред камерата.

Как успяват да съхранят добри отношения помежду си, научете от самите тях:

Дженифър Лоурънс и Дарън Аронофски

Актрисата имаше 2-годишна връзка с Дарън Аронофски и наскоро призна в ефир: „Дарън е невероятен. Ние сме много близки, въпреки че сме бивши. Бях влюбена в него близо две години и все още го обичам много. Мисля, че отношенията ни се запазиха, защото съм прекалено откровена. Така всеки знае как се чувствам и няма място за лъжи. Просто съм честна“ , сподели звездата.

Крис Прат и Джени Слейт

Звездата от „Капитан Америка“ и колежката ми от сериала Gifted Джени Слейт бяха двойка почти година. Причината да останат приятели и след раздялата е: „Тя е любимият ми човек. Невероятна е и така добре говори английски. Избира уникална комбинация от думи, които са много красиви“, сподели пред People актьорът.

Слейт също не пести похвали по адрес на бившия си и го възвелича пред сп. Vulture с думите: „Крис е един от най-милите хора, които съм срещала. Сърцето му трябва да бъде оцветено в златно, ако някой реши да го рисува. Невероятно е да бъдеш край него“.

Ана Фарис и Крис Прат Фарис и Прат шокираха всички, като сложиха край на 18-годишния си брак. И той приключи тихо и мирно, оставяйки любов и разбирателство помежду им. „Двамата все още много се забавляваме заедно и той се гордее с мен. Двамата израснахме заедно в бранша и той все още успява да ме разсмее и аз него, освен ако не е прекалено добър симулант”, разкри Фарис пред People.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Гуинет и Крис определено са сред най-ярките примери за подражание на бивши съпрузи които се чувстват комфортно един с друг, сякаш никога не са имали романтични отношения. „Държим се сякаш все още сме семейство, но не сме двойка. Мисля, че сме по-добри като приятели, отколкото като съпрузи. Късметлийка съм, защото Крис прави всичко възможно в името на децата да ми помогне да създадем това „ново семейство“, обясни актрисата пред Marie Claire.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари